Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS proziva županicu
Povratak na članak

"Bešćutna županica ne želi proglasiti nepogodu zbog suše"

U Županiji kažu da su zahtjev dobili samo od Lekenika, za koji je i proglašena nepogoda

Komentari 5

DU
Deleted user
13:48 21.08.2012.

nevjerojatno, članica stranke koja je u proteklih 11 godina haračila u poljoprivredi ,i koja je najdirektnije kriva što je ona u ovakvom stanju proziva nekoga. Pa baš ste vi krivi što danas više nema para za ni za poticaje, a a kamoli, za odštete. Koja onda korist od proglašenja nepogode? Od vas očekujem ne ispriku ili pokajanje, jer za to je kasno, već da ne smetate više

VL
HA
halosk
15:29 21.08.2012.

HSS počeo kampanju????????????????????????

VL
TN
tamo-neka
18:37 21.08.2012.

...hmmm... ...neka petirka radije pokrene pitanje pokradenih 16,5 t , tj. 500 vagona robnih rezervi ukradenog žita, namijenjenih prevenciji gladi građana rh u slučaju kada imamo kombinaciju bankrota države i ogromnne suše, tako da ih, kad obnevidimo od gladi , , okrenemo na ražnju i pojedemo umjesto žita....

VL
Avatar Butch Coolidge
Butch Coolidge
21:35 21.08.2012.

Tko je ta Marijana ? Zašto nisu stavili njenu sliku da znamo o kome se radi...

VL
BA
babica05
11:01 22.08.2012.

Marijanka,Marijanka,ajde teci doma i brzo loncem pokrij glavu da te ne prepoznaju! Ma kako te nije sramota.Di si ti bila i šta si radila kad si bila glava hss-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.