Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdilo povjerenstvo
Povratak na članak

Beroš: U Slučaju Matijanićeve smrti zdravstveni sustav nije pogriješio

Komentirajući činjenicu da je koronavirus tijekom prošle godine bio najčešći pojedinačni uzrok smrti, ministar je kazao kako je porast mortaliteta bio očekivan, jer je covid-19 smrtonosna bolest.

Komentari 14

MA
Marko1337
16:07 05.11.2022.

Država Hrvatska mora podnjeti tužbu protiv protiv govnjara zovka i zločinačkog HND-a zbog klevete naše države Hrvatske

VL
BJ
bjmaro
17:00 05.11.2022.

Sta vrijedi ministre vas doktorat i dosadašnji aktivan rad ako to nije u suglasju sa doktorima iz HNDa. Da , kriva je Vlada jer se bojite ovih ljubitelja svih mogucih mrzitelja hrvatske države . Dajte im ministre Berosrecite sto imm pripada pa makar morali dati ostavku. Vi možete raditi bilo gdje u svijetu, a ovi mogu samo u Hrvatskoj koju toliko pljuju

VL
PE
Perspektivan
13:14 06.11.2022.

Naravno da su pogriješili ali vlast je vlast.....

VL
VI
vidum
07:07 06.11.2022.

Možda sustav doista nije pogriješio. Možda mu je to bila namjera.

VL
KO
Kolibri
23:58 05.11.2022.

ako se pogreška pretvori u pravilo jasno je da pogreške nije bilo. doista, svakom bi se dogodilo isto što i mataniću da je ponovio isti slijed događaja i okolnosti...jedini problem je što to doista ne bi tako trebalo biti u nekoj suvremenoj i civiliziranoj državi...

VL
Avatar madcap
madcap
17:42 05.11.2022.

Kovid je smrtonosna bolest, a Beroševa nesposobnost maksimizirala je efekt.

VL
WT
WTF!
16:17 05.11.2022.

Čudno,Finska isto odlučila analizirati tko umro baš od covida,pa ispalo da su 40% "smrti od covida" bile lažne. Paxlovid - Pfizer,službena stranica: Paxlovid nije odobren,ali ga je FDA odobrila za hitnu upotrebu....Paxlovid se još proučava,tako da je moguće da u ovom trenutku nisu poznati svi rizici. Uglavnom,ak imate problem sa jetrom,bubrezima,žene koje su trudne ili planiraju trudnoću,dojilje - Paxlovid je "dobar" samo za izbjegavanje. Krvni ugrušci nuspojava istog. Da li ministar zdravstva uopće zna na kaj će se lova baciti? Sve ovo " miriši" na priču sa covid pripravkom. Wake up!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.