Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u zadru

Beroš o smrti rodilje: Okolnosti nisu za javnost, zdravstvena inspekcija već postupa

Zagreb: Vili Beroš sa svojim suradnicima predstavio je novu reformu zdravstva
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva
1/3
11.11.2022.
u 18:32

Najavio je kako će zdravstvena inspekcija otići u nadzor

Ministar Vili Beroš danas je nakon predstavljanja nove reforme zdravstva održao press konferenciju na kojoj je komentirao i sumnjivu smrt rodilje iz zadarske bolnice.

Najavio je kako će zdravstvena inspekcija otići u nadzor.  "Zdravstvena inspekcija već postupa, oni su dobili obavijest o događaju, dobila je dodatne komentare, uputili su dodatna pitanja', rekao je za RTL.

"Radi se o određenim okolnostima koje nisu za javnost, odnose se na okolnosti liječenja i postupaka koji su provedeni i koji nisu za komentiranje", kazao je Beroš.

Podsjetimo, dvadesetdvogodišnja žena iz mjesta Gornje Vrhovine kod Otočca preminula je 7. studenoga u Općoj bolnici Zadar, odakle je dovezena iz OB Gospić nakon što je rodila svoje četvrto dijete.

>>OPŠIRNIJE

VIDEO: Žena pokazala sjajan trik za pakiranje odjeće u kofer: 'Da ostane bez ijednog nabora'

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar deepwater
deepwater
21:11 11.11.2022.

Nije tragedija u Zadru već sjeverozapadno, u maloj bolnici za velike propuste

LJ
ljeto90
18:57 11.11.2022.

Zdravstvo dno dna?? Jesu li molitelja u akciji???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije