Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojka zaraženih raste
Povratak na članak

Beroš: Imamo ekstreman broj preminulih u posljednja 24 sata

Na pitanje kada vidi kraj ove pandemije, Beroš je rekao da će to biti kada postignemo dovoljan broj procijepljenih i kada budemo svjesni činjenice da je virus oko nas

Komentari 19

PV
prcko.vita
18:16 13.10.2021.

Pazi, da mu sada napišeš sto drugih načina... ne... samo cijepljenje. Zar nije to fascinantno? Niti jedan drugi način nego samo cijepljenje. Narode? Možete li zbrojiti 2+2? Nego ministre, prije 3 tjedna si se kleo da uvođenjem covid potvrda u zdravstvo i socijalu spašavaš živote građana i da će biti rezultata u borbi sa zarazom. Jer će te eliminirati one koji su zaraženi i na taj način sačuvati najugroženije pacijente i na taj način smanjiti brojke oboljelih. Koliko vidimo, brojke rastu, dakle, lagao si narod, pa ima li ikakve šanse da se barem ispričaš? Ili da povučeš te odluke koje ne pridonose zaštiti pacijenata? Kako vas više nije stid?

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
14:08 13.10.2021.

Ekstreman je broj jučer preminulih, a više od 80 posto nije cijepljeno, dodao je???? Prema njihovim podacima 7 umrlih je bilo cijepljeno tako da se ne radi od 80 posto necijepljenih ali od kra*ezovca i nije drugo za očekivati nego da mulja i laže.

VL
JS
Ja_sam_onaj_koji_jesam.
12:52 13.10.2021.

Evo ih opet, agenda širenja panike. A što je sa onima koji ne mogu primiti terapiju na vrijeme zbog ovoga pa umiru, o njima ništa jel? Izgleda da nisu privilegirani da boluju od kovida. Pre loše. Misli na sebe, ostani zdrav, ne cijeli se.

VL
Avatar xnomenx
xnomenx
12:49 13.10.2021.

lazes berosu kao sto si uvijek lagao.

VL
ME
MediciKM
12:57 13.10.2021.

Ministre, mogli ste biti samozatajni doktor kojeg bi svi cijenili a ovako ste smijeh nacije. Vama je stalo samo do vas samog. Brigu oko malog čovjeka pokazali ste na Markovu trgu.

VL
AA
aabbcc
17:18 13.10.2021.

.. kada vidi kraj ove pandemije ?_ Kada stozer napravi kvalitetan program za izlaz iz pandemije sa vremenskim rokovima i garancijama da isto mogu i znaju a ako nisu sposobni neka rade nesto drugo.

VL
AA
Aartur
12:50 13.10.2021.

Ministar Beroš je odjedanput zašutio o broju cijepljenih koji su umrli, a nebuloze o svjesnosti "virusa oko nas" samo dokazuju da je završetak plandemije sve dalje i dalje, a kriteriji po kojima se ista mjeri sve mutniji i mutniji

VL
BO
boris
13:13 13.10.2021.

sta smo govorili vec tjednima? Da ce se dogoditi upravo to. Zbog opce neozbiljnosti i zbog neodgovornosti stozera i plenkovica.

VL
DU
Deleted user
14:02 13.10.2021.

ministar je došao u zd da ovaj put popije kavu i ostavi bakšiš, kako mu je savjetovala pr služba, da opet postane super vili. osim toga nije loše potrošiti par tisuća na gorivo sad kad je najskuplje uz cestarine i dnevnice da održiš presicu u drugom gradu. na kraju je između redaka rekao da zahvaljujući kovid potvrdama imamo eksploziju zaraženih.

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
13:12 13.10.2021.

ja ne vjerujem berošu i stožerovim podacima jer je tako sve copy-paste od nekih drugih po istoj shemi...moramo zahtjevazi obdukcije i izvore tih "podataka", kao i vjerodostojnost testova koji se u mnogim državama odbacuju kao apsolutno nepouzdani...moja banana danas dobila virus-kaže test za koronu

VL
IM
imamohrvatsku
13:39 13.10.2021.

Bilo bi interesantno znati koliko je korisnika mirovinskih fondova umrlo od covida od početka izbijanja epidemije. O kojem se broju radi.

VL
IM
imamohrvatsku
13:42 13.10.2021.

Evo u tramvaju i autobusu ovi teenageri, pola ih ne nosi maske. Šire zarazu i nikom ništa. Nitko ih ne kontrolira niti kažnjava. Protiv sam obaveznog cijepljenja ali tko ne želi nositi masku i držati odstojanje mora dobiti pikicu pa makar imao i 12 godina. Eto tako!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.