Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojka zaraženih raste

Beroš: Imamo ekstreman broj preminulih u posljednja 24 sata

Ministar zdravstva Vili Beroš u radnom posjetu Općoj bolnici Zadar
Marko Dimic/PIXSELL
13.10.2021.
u 12:24

Na pitanje kada vidi kraj ove pandemije, Beroš je rekao da će to biti kada postignemo dovoljan broj procijepljenih i kada budemo svjesni činjenice da je virus oko nas

Ministar zdravstva Vili Beroš boravi u Zadru. – Imamo 27 preminulih u posljednja 24 sata, nažalost više od 2022 pozitivnih – rekao je u Zadru ministar Vili Beroš. Dodao je da je testirano 10.218 osoba u posljednja 24 sata, a postotak pozitivnih je 19,79 posto, što je vrlo visoko.

Ekstreman je broj jučer preminulih, a više od 80 posto nije cijepljeno, dodao je. 

"Doista brinemo o onkološkim bolesnicima i dali smo niz naputaka", kazao je Beroš.

Od pet bolesnika na respiratoru u Zadru, ni jedan nije cijepljen. Više od 80 posto zdravstvenih djelatnika u Zadru je cijepljeno. U Zadru samo jedan djelatnik nije pristupio testiranju.

Na pitanje kada vidi kraj ove pandemije, Beroš je rekao da će to biti kada postignemo dovoljan broj procijepljenih i kada budemo svjesni činjenice da je virus oko nas ."Kada imate situaciju da 27 ljudi premine od jedne bolesti u jednom danu, to je ekstremno", kazao je Beroš. 

Ključne riječi

Komentara 19

PV
prcko.vita
18:16 13.10.2021.

Pazi, da mu sada napišeš sto drugih načina... ne... samo cijepljenje. Zar nije to fascinantno? Niti jedan drugi način nego samo cijepljenje. Narode? Možete li zbrojiti 2+2? Nego ministre, prije 3 tjedna si se kleo da uvođenjem covid potvrda u zdravstvo i socijalu spašavaš živote građana i da će biti rezultata u borbi sa zarazom. Jer će te eliminirati one koji su zaraženi i na taj način sačuvati najugroženije pacijente i na taj način smanjiti brojke oboljelih. Koliko vidimo, brojke rastu, dakle, lagao si narod, pa ima li ikakve šanse da se barem ispričaš? Ili da povučeš te odluke koje ne pridonose zaštiti pacijenata? Kako vas više nije stid?

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
14:08 13.10.2021.

Ekstreman je broj jučer preminulih, a više od 80 posto nije cijepljeno, dodao je???? Prema njihovim podacima 7 umrlih je bilo cijepljeno tako da se ne radi od 80 posto necijepljenih ali od kra*ezovca i nije drugo za očekivati nego da mulja i laže.

Avatar xnomenx
xnomenx
12:49 13.10.2021.

lazes berosu kao sto si uvijek lagao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije