Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ EPIDEMIJE
Povratak na članak

Capak objasnio ukidanje mjera: Nema više maski u zdravstvu i socijali, izolacija samo za neke

Što detaljno znači kraj epidemije koronavirusa u Hrvatskoj objasnili su ministar zdravstva Vili Beroš i ravnatelj Hrvatskoj zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak

Komentari 4

EJ
ejStef
13:50 11.05.2023.

Ajd, fala bogu, napokon bez maski u čekaonicama i apotekama... Došla korona, gripa skoro nestala. Kaže mi poznata iz zarazne da im se tu i tamo pojavi netko s gripom, no dosta su puni onih s koronom...

VL
YO
yopi
15:04 11.05.2023.

A tko ce odgovarat za socioekonomske posljedice?

VL
NO
Nordik
13:50 11.05.2023.

Beroš i Capak mogu natrag u anonimnost neće nam biti više potrebni. Ove probleme s sestrama i doktorima će riješiti Veliki.

VL
ZP
Zabranjen pristup
13:58 11.05.2023.

Cim se pojavi clanak sa ap nemoguce je komentirati ukoliko nema rijeci pohvale. Na tome zavidi i xi mislim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.