Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATIO SNAŽAN MOMENT
Povratak na članak

Bernie Sanders je favorit

Može li veteran demokrata nakon pobjede u Nevadi postati kandidat za predsjednika SAD-a

Komentari 9

CH
chambakchelo
23:00 24.02.2020.

Trump je razbio demonkrate ko gajbu. Dogurao ih je do tog da I'm je glavni favorite ishlapljela komunjara aka umjereni socijalist. Multi milijunas nikad radio u zivotu sve novce zgrnuo seruci protiv istog sistema koji mu je sve to omogucio.cio. Na drugom mjestu deep state cia gej djecak a na trecem fake indijanka. Cetvrti je pedo senilni Biden. Hihi.

VL
DU
Deleted user
12:30 25.02.2020.

Sanders nije preliberalan nego potpuno obratno. Covjek se zalaze za nacionalnizaciju i socijalizam, kako je to liberalno? Novinar, natrag u skolu.

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
21:00 24.02.2020.

Osobno navijam za ovog djedicu.

VL
PO
pointmaker
21:26 24.02.2020.

čini se najpitomiji od svih što se ratova tiče. da ga nisu preveslali zadnje izbore sada nebi bili na rubu svijetskog sukoba zahvaljujuči narančastom...zbog tog spletkarenja je i hitlary izgubila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.