Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA ORBANA
Povratak na članak

Bernardić: Takvu politiku izdaje nacionalnih interesa Hrvatska nije vodila od mađarona

Upitan hoće li potpisati peticiju zeleno-lijeve koalicije da predsjednik države nakon izbora sazove izvanrednu sjednicu Sabora na kojoj bi se donio zakon o obnovi Zagreba, Bernardić je odgovorio da će Restart koalicija, kada pobijedi na izborima, na prvoj sjednici Sabora donijeti taj zakon.

Komentari 8

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:00 08.06.2020.

Bero ima li tu nekih tajnih bračnih zajednica kad se mlaćenje nositelja liste u IV Izbornoj jedinici prijavljuje kao "nasilje u obitelji " ??

VL
ST
stric1
14:57 08.06.2020.

...neka beru netko probudi .... INA je prodana Mađarima 2003-e ..... točnije tada je prodano 25%+1 dionica + pravo veta ( upravljačka prava ) na sve ključne i razvojne odluke + ispregovaran i potpisan ugovor o načinu i vremenskom roku o daljnjoj privatizaciji INA-e .... prodaju ( bozobrazno jeftinu ) su odradili ivica račan , slavko linić i ljubo jurčić.....

VL
Avatar dmitarXX
dmitarXX
13:54 08.06.2020.

...sve jos od napustanja.Sabora 91e.

VL
DU
Deleted user
13:56 08.06.2020.

Ovaj Bernardić sve što izgovara su poluistine i laži , klevetanje i prikupljanje jeftinih političkih poena , pa to radi jedino Živi zid a sad ih je Bero pretekao u svom lupetanju i lažnim konstrukcijama. Bernardiću tebi je mjesto s Pernarom i njegovom ekipom - iste ste pameti

VL
RI
rimac444
23:04 08.06.2020.

Račan je parafirao da predaje Savudrijsku valu Slovencima, slučajni je ogradio državu žilet žicom od Europe a otvorio prema balkanu to je primjer izdaje nacionalnih interesa, a da ne govorimo o pljački koju su proveli račan i milanović sa svojomjom partijom , za koliko su zadužili državu i što su sve prodali, ugrozili opstanak države.

VL
DU
Deleted user
18:23 08.06.2020.

I juče je ovo isto govorio šta on misli da smo mi papagaji pa hoće da nas nauči njegovim lažima.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:02 08.06.2020.

Karoly Khuen-Hedervary bio je ugarski političar na položaju hrvatskog bana. Za vrijeme njegove vladavine Hrvatska je imala najveći industrijski, gospodarski i kulturni razvoj u svojoj povijesti. Ključne hrvatske kulturološke i nacionalne institucije upravo su "mađaroni" (Iso Kršnjavi, Josip Juraj Strossmayer) izgradili u to vrijeme Khuena-Hedervary-a. Ekonomski napredak bio je nekoliko puta veći u tih 20 godina nego u svih 30 godina od osnivanja Republike Hrvatske gdje nije završena niti jedna ključna ustanova od nacionalnog i kulturološkog značaja za Hrvate kao narod, za vrijeme 22 godine vlasti HDZ-a i 8 godina vlasti SDP-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.