Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ŠEF SDP-A

Bernardić se pohvalio kako pije kuhano vino na Sljemenu unatoč novim mjerama

DAVOR BERNARDIĆ/iNSTAGRAM
04.12.2020.
u 08:49

"Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva", napisao je Bernardić na Instagramu uz priloženu fotografiju.

Bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić na Sljemenu je našao kućicu u kojoj se prodaje kuhano vino. Slikao se kako pije u njoj i fotografiju objavio na Instagramu i Facebooku.

"Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva", napisao je Bernardić na Instagramu uz priloženu fotografiju.

Ovo ni po čemu ne bi bila relevantna vijest da odlukom Stožera nedavno nije obustavljen rad ugostiteljskih objekata, uključujući i kućice u kojima se prodaje kuhano vino. 

Očito pravila ne vrijede za sve ugostitelje, kao ni za potrošače.

VIDEO: Pitali smo Hrvate podržavaju li nove epidemiološke mjere

 

Komentara 23

TM
trade_mark
09:10 04.12.2020.

dakle, ovo je čak četiri godine vodilo drugu najveću političku stranku u hrvatskoj? i oni se čude zašto su propali? pa... eto vam ga, gledajte ga - zato ste propali!

LI
linkser2
09:25 04.12.2020.

rijetko bezvezan, bezličan, prazan lik...ali svaki mjesec 15000 kn u džepu... sramota

KO
komunikolog
09:07 04.12.2020.

Evo zašto je Plenković pobijedio. Ovaj klaun je bio druga opcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije