Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U SDP-U
Povratak na članak

Bernardić neće dati ostavku prije EU izbora

Neki u sdp-u smatraju da nije kasno za promjenu predsjednika i da bi u tom slučaju stranka profitirala već na izborima EU

Komentari 7

Avatar links
links
15:43 06.12.2018.

stvarno moraš imati želudac i trpiti sve te uvrede i ismijavanja kao predsjednik iako i sam znaš da si podkapacitiran i da nisi za tu funkciju... ali sačekati slinavac će EU izbore pa se ubaciti na neko mjesto zastupnika...

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
16:39 06.12.2018.

Nedaj se Bero. Bez tebe bi možda komunisti vladali Hrvatskom, ovak smo mirni. Pozdravi Stazića.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:15 06.12.2018.

Uvaženi , nemoj dati ostavku jer bi došli gori i lošiji od tebe.Uvaženi, očisti redove,demokratiziraj partiju u stranku i okreni se socijaldemokraciji. Puno uspjeha .

VL
OV
Ovozemaljski
19:20 06.12.2018.

Što duže samo da ostane!

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
17:04 06.12.2018.

bez obzira na rejting SDP sa Berom bez problema ponavlja rezultat postignut na prošlim izborima, možda i zato jer je lošije teško postići (dva zastupnika)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.