Naslovnica Vijesti EU izbori

Bernardić najavio skoro predstavljanje SDP-og plana Slavonija 2030.

Ako su se neke zemlje mogle potpuno izdići iz pepela nakon Drugog svjetskog rata, onda se može oporaviti i ovaj prekrasni dio naše zemlje. Treba nam puno rada i pravo vodstvo - rekao je šef SDP-a
23. travnja 2019. u 22:58 8 komentara 218 prikaza
SDP u Babinoj Gredi
Foto: Branimir Bradarić
Pogledajte galeriju 1/3

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić najavio je na svečanom obilježavanju dana Općine Babina Greda kako će ova stranka uskoro predstaviti svoj plan koji su nazvali Slavonija 2030. Kako je rekao radi se o planu za desetogodišnji razvoj Slavonije i Baranje te istakao kako im je cilj kroz 10 godina osigurati da Slavonija bude bogata, uspješna i naseljena.

Karolina Amidžić Dosje Slavonija 'Tko god kaže da u Njemačkoj teku med i mlijeko, taj nema pojma!'

- To je moguće jer ako su se neke zemlje mogle potpuno izdići iz pepela nakon Drugog svjetskog rata, onda se može oporaviti i ovaj prekrasni dio naše zemlje. Treba nam puno rada i pravo vodstvo. Slijedi nam nastavak borbe. Dobro plaćen posao je najvažnija demografska mjera i to je jedna od stvari za koje ćemo se boriti. Budimo svjesni da uspjeh ovisi o nama samim, rekao je Bernardić.

Uz čelnika SDP-a u Babinoj Gredi, općini u Vukovarsko-srijemskoj županiji gdje je na vlasti SDP, bili su i kandidati SDP-a za Europski parlament Biljana Borzan, Tonino Picula i Predrag Fred Matić. Govoreći okupljenima Bernardić je kazao kako Slavonija može biti ne samo uspješna nego i lokomotiva razvoja cijele Hrvatske.

-Slavonija je danas opustošena i ona je test za Hrvatsku, jer kad Slavonija krene naprijed cijela Hrvatska će krenuti naprijed. Kad Slavonija uspije, cijela Hrvatska će uspjeti. Danas vam želim čestitati na optimizmu i nadi, na stvaranju perspektive, kazao je Bernardić.

VIDEO Pogledajte video o tome kako će se u Hrvatskoj plaćati cestarina:

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Hrabraja:

    Kakav luzer

  • Avatar MarkoHR
    MarkoHR:

    Plan 22 očito je bio samo šarena laža za izbore, jer ubrzo nakon osvajanja vlasti PDV je povišen na 25%, umjesto da je snižen na 22%...