Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Babina Greda

Bernardić najavio skoro predstavljanje SDP-og plana Slavonija 2030.

SDP u Babinoj Gredi
Foto: Branimir Bradarić
1/3
23.04.2019.
u 22:58

Ako su se neke zemlje mogle potpuno izdići iz pepela nakon Drugog svjetskog rata, onda se može oporaviti i ovaj prekrasni dio naše zemlje. Treba nam puno rada i pravo vodstvo - rekao je šef SDP-a

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić najavio je na svečanom obilježavanju dana Općine Babina Greda kako će ova stranka uskoro predstaviti svoj plan koji su nazvali Slavonija 2030. Kako je rekao radi se o planu za desetogodišnji razvoj Slavonije i Baranje te istakao kako im je cilj kroz 10 godina osigurati da Slavonija bude bogata, uspješna i naseljena.

- To je moguće jer ako su se neke zemlje mogle potpuno izdići iz pepela nakon Drugog svjetskog rata, onda se može oporaviti i ovaj prekrasni dio naše zemlje. Treba nam puno rada i pravo vodstvo. Slijedi nam nastavak borbe. Dobro plaćen posao je najvažnija demografska mjera i to je jedna od stvari za koje ćemo se boriti. Budimo svjesni da uspjeh ovisi o nama samim, rekao je Bernardić.

Uz čelnika SDP-a u Babinoj Gredi, općini u Vukovarsko-srijemskoj županiji gdje je na vlasti SDP, bili su i kandidati SDP-a za Europski parlament Biljana Borzan, Tonino Picula i Predrag Fred Matić. Govoreći okupljenima Bernardić je kazao kako Slavonija može biti ne samo uspješna nego i lokomotiva razvoja cijele Hrvatske.

-Slavonija je danas opustošena i ona je test za Hrvatsku, jer kad Slavonija krene naprijed cijela Hrvatska će krenuti naprijed. Kad Slavonija uspije, cijela Hrvatska će uspjeti. Danas vam želim čestitati na optimizmu i nadi, na stvaranju perspektive, kazao je Bernardić.

VIDEO Pogledajte video o tome kako će se u Hrvatskoj plaćati cestarina:

Ključne riječi

Komentara 8

HR
Hrabraja
23:47 23.04.2019.

Kakav luzer

DU
Deleted user
23:51 23.04.2019.

plan 22

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:08 24.04.2019.

Plan 22 očito je bio samo šarena laža za izbore, jer ubrzo nakon osvajanja vlasti PDV je povišen na 25%, umjesto da je snižen na 22%...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije