Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi koraci novog šefa SDP-a
Povratak na članak

Bernardić miče 
Milanku Opačić s mjesta potpredsjednice Sabora?

Treba odlučiti hoće li delegati u Glavni odbor birati samo članove svoje županije ili će sve ostati kao do sada

Komentari 74

ST
stefj
07:31 28.11.2016.

Gledao sam ga na dnevniku RTL-a, bilo je HDZ ovo, HDZ ono. Ništa novo, ništa konstruktivno, puno praznih fraza... Učinio bi puno za SDP kada bi od partije napravio stranku, kada bi destruktivnu doktrinu preinačio u nešto konstruktivno i kada bi vratio inteligenciju i struku. Ako uspije jedno od toga, već je puno napravio... A puno bi značilo da kao lider ljevice od ljevičara u Hrvatskoj napravi tolerantne ljude koje poštuju tuđe mišljenje i diskutiraju s argumentima, a ne galamom i napadima na osobnoj razini...

VL
DU
Deleted user
07:29 28.11.2016.

kao i severina...svaki dan o partiji , veze s vezom nema....piši kući propalo. aj bok !

VL
MI
Milas
07:54 28.11.2016.

Na ljevici ništa novo! On pozdravlja s drugovi i drugarice, umjesto stranke i dalje ima partiju, on ne bi micao ime Trgu maršala Tita iako priznaje da sve totalitarne režime treba osuditi!!!!! Halo!!!!

VL
TR
Trisestrice
07:50 28.11.2016.

Gledao sam druga Beru kako sinoc daje intervjuje RTLu, Novi i HRTu. Sto ga vise slusam sve mi se cini da ima neke osobine slicne Milanovicu. Na primjer kada pocne govoriti nikada nebi stao iako ono sto govori vise nemama veze sa pitanjem a vidi da novinar hoce da postavi novo pitanje. RTL je prikazao njegov pobjednicki govor i kako neko iz skupa vice "Tito, partija, omladina, armija"!! Novinarka ga je sramezljivo na to podsjetila i nista dalje. Na Novoj i HRTu to nisu prikazali niti spomenuli pa sam se zapitao sto bi se bilo dogodilo da je netko na HDZovom skupu viknuo Za Dom spremini? O tome bi se vjerojatno govorilo nekoliko dana i doslo bi do kaznene prijave. Zalosno je da je mladi covjek kao Bernardic dio tog yugo komunistickog mileja, kao da nije fizicar nego da je zavrsio Zagrebacki filozovski fakultet. A ono sto je govori je absolutno bez veze: Na primjer na HRTu se je hvalio da je SDP pridonio domokraciji jer je dopustio istospolne brakove. Pa koliko je tih brakova bilo i koga uopce briga za to? Nadalje govori kako je SDP rekao HDZu da treba dignuti minimalne place sto i nije losa ideja ali se moramo pitati zasto ih SDP nije digao dok su bile na vlasti. Sve u svemu drug Bero nije nesto posebno i ne vjerujem da ce ista napraviti za SDP. Ako HDZ sa svojaom koalicijom napravi i 50% onoga sto su obecali SDP sa ovakvim vodstvom nece jos dudo dugo doci na vlast.

VL
MI
Mivanm
07:28 28.11.2016.

Vec je i vrijeme da tu zenu izbaci iz vodecih pozicija na koju ju je uveo Mi istar Vidovic,pa svi ostali.Mozda poslje toga vrati muza kuci ako ovaj bude htio se vratiti...inace covjek vozi autobus za privatnu firmu

VL
CR
crocro
08:02 28.11.2016.

Ako su se u općoj SDP-ovoj euforiji zbog pobjede Bernardića klicale parole "Tito-partija- omladina-armija", možemo se zapitati kuda to ide SDP. Koji Tito, koja i kakva partija, koja omladina i čija armija. Kada sam čuo klicanje ovih parola koje su se izvikivale 60-70-80 god. godina prošloga stoljeća, zanijemio sam od nevjerice da takvo što netko može u današnje moderno doba izvikivati. Pitanje je koliko se SDP odmaknuo od sredine prošloga stoljeća, ovo je doista zabrinjavajuće da današnja mladež mora slušati ovakve parole i pitati se što one znače. Ovim parolama poslali su jasne poruke smjera svojega kretanja.

VL
DU
Deleted user
08:23 28.11.2016.

Bernadic je sinoc nekoliko puta rekao ostavimo se proslosti,gledajmo u buducnost? odlicno zar to znaci da nam je Tito buducnost

VL
Avatar gecdra
gecdra
08:18 28.11.2016.

milanka prelazi kapetanu draganu za tajnicu a bero dovodi cecu ražnjatović jer voli zapevat kad popije.

VL
Avatar nula
nula
12:32 28.11.2016.

Bravo. Kad jos sklonis Stazica, Dragovana, Marasa, Bauka, Ostojica, ja cu se napit !

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:49 28.11.2016.

Neka joj oduzme i domovnicu

VL
ZM
zmik
14:05 28.11.2016.

Nemoguce je maknuti Opacicku s mjesta potpredsjenice. U tom slucaju Sabor bi se morao raspustiti jer nijedan Srbin ne bi bio na tom polozaju.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:54 28.11.2016.

Možda stavi Hrvata umjesto nje, ako ih ima u SDP-eu :-))

VL
KA
kalinovac
07:56 28.11.2016.

Izgleda da će rastjerati i to što je ostalo

VL
FA
Fake
12:27 28.11.2016.

To će ti ostati jedini dobar potez.SDP po starom.Ništa od vas po običaju.

VL
VI
viluk007
11:37 28.11.2016.

gđo. P.M. Žonja, zašto u svom članku cijelo vrijeme krivo nazivate SDP strankom, kada je značenje zadnjeg slova u inicijalu "partija". Molim vas da pokušate u budućem obraćanju javnosti biti točnija te nazivati stvari njihovim imenom. Ljudi su sami sebi dali ime partija i zovimo ih partija.

VL
IB
ibiza
08:39 28.11.2016.

drugovi i drugarice ,kada sam to cuo odma mi se gadij ja mislijo nove snage i da su se konacno razijesili komunizma a ono vuk dlaku mijenja alicu nikada pa ni tada........

VL
MA
MarioG
07:56 28.11.2016.

Titoljupcima nema spasa. Ovo je njihov kraj..

VL
MI
Mimizo
13:18 28.11.2016.

dok se god ne odreknu zločinca tita i kom partije naprijed neće krenuti pa ni sa bernadićem

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:11 28.11.2016.

samo da milanku makne sa unosnog mjesta potpredsjednice sabora, već je puno napravio. mlad je, al nije naivan. mislim, pa baš i nije mlad... navodno da je i neki fizičar, inteligentan. za stranku je najbitnije da je on nova faca,aca, osim zagreba nigdje ga nitko ni ne pozna. to mu je prednost, ali i mana. idući lokalni određuju sudbinu manjih stranaka. ne parlamentarni, nego baš lokalni. sdp, kao i hdz, budu išlu samostalno u sve više izbora. a to znači osipanje manjih.

VL
DU
Deleted user
07:46 28.11.2016.

Tja, kaj se more. Unatoč svekolikoj medijskoj naklonosti na vidjelo je ipak izbilo koliko je SDP slaba stranka kako god se okreneš. Može se agilni mladac Bernardić Dado postaviti na trepavice, ali trebat će mu cio mandat da barem mnaloalo sanira posljedice Milanovićeva pustolovnog i destruktivnog vođenja stranke, upravo kao i države. Pitanje je ima li on volje i sposobnosti za to.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.