Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački SDP
Povratak na članak

Bernardić je naš kandidat. Mogu nas jedino sve smijeniti

Dok mlađi članovi bez rezerve podržavaju svog šefa, stariji priznaju da bi ipak mogli promijeniti mišljenje

Komentari 56

Avatar Marko232
Marko232
10:13 12.12.2012.

i jedan dan ja napiso da je tragedija da glavnu oporbenu stranku vodi policajac. i onda mi podjelili 44 minusa. pa do nedavno smo imali autokratske vođe sve po redu. i da smo mi kulturna i napredna civilizacija.

VL
KA
kakodosadno
10:36 12.12.2012.

Od sveg tog prepucavanja desiti će se jedino da Bandić dobije izbore. Tom čovjeku se nažalost svašta može spočitavati, ali ipak mu se ništa nije dokazalo koliko god da se na tome radi svakodnevno. I kako god ga ne podnosili ipak je kroz sve ove godine alfa i omega za sve ovu ekipu koja se okreće po vremenskoj prognozi.

VL
OB
-obrisani-
12:07 12.12.2012.

AM, ne bavi se Lovrić politkom nego je bio pozvan na domijenak. Što je tu sporno? To su se Tuđmanovi generali prešetavali u uniformama u Saboru kao da smo u Sjevernoj Koreji. Ritobrisec, je li veliki poglavica SDP-a ili HDZ-a odbio prihvatiti rezultate zagrebačkih izbora?

VL
ZG
ZGexil
13:03 12.12.2012.

svi dosad provjereni na vlasti, dokazali su svaki za se, da su jedna velika, obicna 0. jedni su sve pokrali i upropastili, dok drugi nemaju vise kaj krasti pa se vade na namete i poreze jer neznaju bolje i vode u propast do kraja. razumno uvodjenje neke ekonomske stabilnosti svima njima su nepoznanice. ovaj pak "samostalni" bandic je iz iste skole kao i "zna se" i "kukuriku", pa sad biraj narode ako imas koga. nemojte opet grijesiti i poslije izbora kukati. u naravi nam je da se ovim navedenima prebrzo zaboravlja.... a nemamo od njih bas puno toga dobroga za pamtiti.

VL
CH
Charlemagne26
11:39 12.12.2012.

"Bernardić je naš kandidat. Mogu nas jedino sve smijeniti" ODLICNA zamisao!

VL
DO
dobravečerhr
11:41 12.12.2012.

Ovak mladi političar koji se svojim sustavom vrijednosti, bezskrupuloznim karijerizmom i svojom retorikom savršeno uklapa u političku scenu osamdesetih god. 20. stoljeća - sigurno nije politička budućnost niti jedne europske zemlje pa niti hr. Ako su nam mlade političke snagee ovakvog profila i dometa onda sigurno nema promjena i napretka.

VL
FR
frkafuljak
16:32 12.12.2012.

Patuljasti bernardinčić.

VL
FR
frkafuljak
16:43 12.12.2012.

Srpski mali špicl " Od Budisave" "Najpoznatija Srpska uzgajivacnica malih,patuljastih i pomeranskih špicleva prima rezervacije za štence malih špicleva. Psići će biti spremni za preuzimanje malo poslije Nove godine.. Uz psice dolaze svi potrebni papiri,rodovnik,putovnica,vakcinisani i čišćeni od parazita..."

VL
FR
frkafuljak
16:48 12.12.2012.

"Sibirski haski, štenci sa plavim očima, vakcinisani očišćeni izuzetno krupni sa papirima i pasošem , besplatna dostava..."

VL
CA
capronza
11:55 12.12.2012.

Bernardic je najsmotaniji clan SDP, odmah iza njega je njegov gazda Milanovic.

VL
CR
crocro
07:48 12.12.2012.

Kada Hrvatska ulazi u dramatičnu fazu svojeg opstanka i prosperiteta i kada teme moraju biti razvoj Hrvatskog gospodarstva, proizvodnja i zapošljavanje, oni ulaze u fazi prepucavanja, kadroviranja i borbe za fotelje gradonačelnika najvećeg Hrvatskog grada. I to se dramaturgija tek počinje zakuhavati, pa će narod biti prisiljen vrijeme gubiti gledajući gladijatorske borbe za fotelje, umjesto da se naši gladijatori bore za svoje građane i poboljšaju im standard. A kada uz svu tu borbu za fotelje i prepucavanja i previranja i koaliciji, moramo slušati i prijetnje i oduzimanju plaća, pa njihovo nesuglasje i razmimoilaženje u svojim stavovima, mislm da su sve bliže prijevremeni izbori i da se prijevremenim izborima treba prekinuti taj začarani krug iz kojeg ne možemo niti milimetra u napredak, nego nas spirala sve više povlači prema dnu. To se mora na vrijeme prekinuti ako se uopće to i može. Ili će mo se prepustiti inerciji pa kako nam Bog da.

VL
BU
bubimir
07:56 12.12.2012.

zaželjeli ste - poslušajte, nije niki problem sve vas smijeniti

VL
OB
-obrisani-
08:11 12.12.2012.

Zoran Pusic je najbolji kandidat spd za gradonacelnika Zagreba.Taj bi u Zagrebu konkurenciju pomeo ko od sale,a na kraju krajeva Pusic je najorginalniji lik spd politike

VL
VE
Vexans
08:25 12.12.2012.

Ako bi g.Milanović dao na GO svog (novog)kandidata,dionice g.Bernardića skaču za 100% te može računati na pobjedu nad ovim gradonačelnikom.Sve je u rukama g.Milanovića.Iako je i ta isfingirana situacija podosta na klimavim nogama..no za to su si sami krivi u SDP.JEDINI način da se prestane s gubljenjem vremena a da pobjeda bude izvjesna jeste gđa.Holy,ex.ministrica !Zašto?Karizma gđe. Holy ,iz sukoba s premijerom nije politički potrošena,dapaće!Dakle,članstvo u SDP,osobnost,sukob s Milanovićem,na suprotnoj je bila strani omraženom g.Čačiću,zagrepčanka,stručna..politički perspektivna..puno toga još.Zamislimo TW dvoboj Holy: Bandić ! Več viđeno jel? " Nezaboravan triumf " Bandića u duelu: Bandić:Josipović !!!

VL
DO
dobravečerhr
08:25 12.12.2012.

Fala bogu, ovaj put je tak svejedno kojeg opsjenara bu sdp istaknul za svog kandidata. Zato kaj bu sve ostalo samo na kandidaturi... Prednosti Ferdeljia kao kandidata za gradonačelnioka su prevelike da ne bi bile prepoznate...

VL
AA
Aartur
08:46 12.12.2012.

profesorzag, da i Tuđman me podsjećao na Velikog Vođu, štoviše on nije ni skrivao da mu je uzor Josip Broz i njegove bijele maršalske uniforme. To što ti misliš da svatko tko ima nešto za reći protiv SDP-ovih diletanata automatski mora biti zagriženi HDZ-ovac je samo odraz poslušničkog hrvatskog mentaliteta gdje ako nisi za jednog Vođu, onda moraš biti za drugog jer tko je vidio razmišljati svojom glavom i živjeti od svog rada?

VL
NO
novahrvatska
08:56 12.12.2012.

Samo Ferdelji!

VL
OB
-obrisani-
08:49 12.12.2012.

Onda se slažemo Aarture. Ni ja neću glasovati ni za SDP ni za HDZ niti za Bandića nego za laburiste.

VL
DU
Deleted user
09:01 12.12.2012.

Hahahahaha, za laburiste :( Pa što su oni napravili? Pa, Lesar samo priča, pričao je u sindikatu i izborio se za - ništa ! Priča u SAboru - rezultat 0. Dajte mu vlast i odosmo u najdublju moguću propast. Laburisti su hrpetina grebatora, s dobrim jezikom ali za svoj interes. Da se htio boriti kako treba Lesar je to mogao uz dobru plaću ostvariti u Sindikatu. Tamo su ga prozreli :D

VL
Č7
čvor2.76
08:41 12.12.2012.

Tri mandata nam je krojio grad čovjek koji je nemilice trošio novac građana za potpuno ne profitabilne projekte, skupo plačao radove i kupovao glasove i na taj način uspio grad dovesti u dug za najmanje jedan cijeli proračun , a koji iznosi 7,5 milijardi. Sada se sprema za gradonačelnika čovjek koji po mom mišljenju ne može voditi niti svoje kučanstvo. Ipak ću glasati za Ferdelja jer ipak mislim da je od svih zla on najmanje.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.