Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATI EPP-A ZA EK?
Povratak na članak

Bernardić: Hrvatska ne smije biti talac njihovih karijera

Zajednički zaključak skupa europskih socijalista je, kako je prenio predsjednik SDP-a, da su europski pučani predugo vodili EU bez ikakvih vidljivih rezultata.

Komentari 11

BR
brojevi
17:28 20.06.2019.

Bero! Zavist i ljubomora su gadna osobina a osobito u tvom slućaju bolesne fikcije na Plenkovića. Pomiri sa činjenicom kao i ostatak crvenih drugova da su Premijer i Predsjednica kvalitativno nedostižni za vaše više nego skromne sposobnosti.

VL
YY
yy1
17:26 20.06.2019.

Ma nešto se šuška da će Merkel većeras predložiti Milanovića za predsjednika EK.

VL
DV
dvojnica
18:03 20.06.2019.

Ti se uopce ne moras brinuti. Takav nesposobnjakovic nikom ne treba.

VL
LI
lika64
18:39 20.06.2019.

Bero da si ti premijer ili netko s ljevice ili desnice, Savudrijska vala bi već davno bila Slovenija. Ovako je još imamo u našim granicama. Isto je s Pelješkim mostom, rotorom u Zagrebu, niti bi bilo gradnje niti novaca. A ima toga još. Usput upit tebi i SDP kandidatu za predsjednika, tko je zaustavio radove na gradnji Pelješkog mosta? Nadam se da će vam građani to honorirati kao i na zadnjih 6 izbora

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:07 20.06.2019.

"Bernardić: Hrvatska ne smije biti taoc njihovih karijera".. Nekako ne mogu vjerovati da čelnik druge najjače hrvatske stranke govori taoc,a ne talac.

VL
DU
Deleted user
13:23 27.06.2019.

Edp ovci (bero) misle da hdz ministri rade za europske interese a ne za hrvatske (izdaja) ??? Pa njihova Borzan umjesto da se bavi i zalaže za više plaće i bolji život u Hrvatskoj - ona se bavi glupostima okoko Nutelle dali ima više ili manje lješnjaka , e moj Bero ti lupetaš i lupetaš !!! Za koje interese igra npr. igrač Dinama ako će se jednog dana prodat u inozemstvo - jel je i to izdaja kluba ???

VL
VJ
vjaceslav
17:40 20.06.2019.

bero spominje samo europu, više europe, zelenu europu itd, a zamjera plenkiju i koli što ih europa možda treba.

VL
DU
Deleted user
10:47 21.06.2019.

Ti Bero toliko si nesposoban , samo kritiziraš i lupetaš u prazno, - kriješ se iza drugih, nisi na listama zbog svog neznanja i straha da se javno sučeliš s nekim, reći nešto ozbiljno, osim floskula i unaprijed naučenih 5h 5 rečenica. Toliko si opterećen HDZ - om i Plenkovićem da je to već bolesno . Samo lupetaš o kupusu, lopovluku i aferama daj reci više nešto pametno ili se makni da te više ne gledamo i slušamo !!!

VL
PA
pax5
22:03 20.06.2019.

Gosp.Prkačin je davno rekao u Bujici da Plenkovića zanima samo briselska plaća fućka se njemu za Hr...Kaj nije bio u pravu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.