Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI IZ ŠKOLE

Bernarda Jug na mrežama vodi antimaskersku kampanju, a redovito dolazi na posao: 'Učiteljica poštuje sve mjere'

Facebook
02.12.2021.
u 12:03

Jug već neko vrijeme na društvenim mrežama vodi 'antimaskersku kampanju', a već je u nekoliko navrata verbalno napadala djelatnike

Iz osnovne škole Mihovila Pavleka Miškine u Đelekovcu potvrdili su kako njihova učiteljica Bernarda Jug, poznata po svojim izjava koje se protive COVID mjerama, svakog radnog dana uredno dolazi na posao i poštuje mjere. 

- Profesorica poštuje mjere i upute Stožera koje su na snazi. Uredno izvršava svoje radne obveze, potvrdila je to za Dnevnik.hr ravnateljica Sonja Vuljak. 

Bez obzira slažu li se s njom ili ne, ravnateljica je kazala kako ju moraju poštovati

- Naravno da bilo kakve pozive na neprimjerena ponašanja i djelovanja osuđujemo, ali mi profesoricu moramo gledati kao našu djelatnicu i osobu koja ispunjava svoje radne obveze, nadodala je. 

Podsjetimo, Jug već neko vrijeme na društvenim mrežama vodi 'antimaskersku kampanju', a već je u nekoliko navrata verbalno napadala djelatnike i pozivala svoje pratitelje da im ostave razne poruke mržnje. Zbog svojih postupaka bila je prijavljena i policiji, no zasad nije pokrenut stegovni postupak ili nije dobila otkaz. 

>> VIDEO Izraelski znanstvenici: Cijepljeni s obje doze ili boosterom u zadnjih pola godine zaštićeni su od omikrona

 

Komentara 14

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
19:37 02.12.2021.

Kako je moguće da se dopušta osobi u ovakvom psihičkom stanju rad s djecom?

KO
komicr
17:55 02.12.2021.

jedno je voditi antivaksersku, ili bilo kakvu drugu kampanju, a drugo je vrijeđati i pzivati na linč........to nije za samo za osudu, nego je i protivno zakonu, pa samim time i kažnjivo........a sad dolazimo do toga da su učitelji, suci, policajaci, vojnici i slično......neka vrsta moralnih vertikala u društvu i nemaju "radno vrijeme".....dakle mada i "nisu u službi" ne mogu se ponašati kako hoće....recimo gospođu gledaju njeni učenici u jednom svjetlu "izvan službe", a u drugom u školi.......a recimo da počne objavljivati porno uradke isto izvan radnog vremena (koji us također zakonom zabranjeni).....da li bi se to isto toleriralo, jer je u školi "dobra" ?

Avatar madcap
madcap
22:08 02.12.2021.

Ispada da je normalna na poslu, a blesava u svoje slobodno vrijeme. Premda je bilo otkaza profesorima zbog ponašanja izvan radnog mjesta, razlozi kojih su nekada opravdani a nekad skandalozno nepravedni, ovoj osobno ne bih dao otkaz. Jednostavno, djeci treba pokazati svijet bez ružičastih očala a kud ćeš bolje od ove za tu svrhu. Bitno je da ih nauči engleski i da većina profesora (nadam se) nije poput nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije