Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li mu to trebalo?

Novinarka hrvatskih korijena rukovala se s Berlusconijem, a njegov komentar pamtit će zauvijek

Silvio Berlusconi
Foto: Screenshot BBC
21.02.2018.
u 21:02

Budete li tako jako stiskali ruku, nećete se nikad oženiti, kazao je Berlusconi novinarki Sofiji Bettizi

Novinarka BBC-ja čiji je stisak ruke bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi ocijenio prečvrstim, Sofia Bettiza, kći je poznatog novinara podrijetlom iz Dalmacije Enza Bettize (rođen u Splitu 1917., umro u Rimu 2017.).

“Budete li tako jako stiskali ruku, nećete se nikad oženiti”, kazao je Berlusconi novinarki Bettizi koja ga je prethodno intervjuirala o predizbornoj kampanji u Italiji, što je snimila i kamera BBC-ja. Bettiza mu je odgovorila da je mislila da mu se sviđa odlučan stisak ruke.

“Ne, ako je presnažan kao vaš. Tko će se s vama takvom oženiti?”, kazao joj je Berlusconi i dodao da je taj njegov savjet fundamentalan za njezin život.

Komentara 15

KR
kruti198
20:35 21.02.2018.

oženiti???kae lezbijka?

Avatar rubinet
rubinet
11:32 22.02.2018.

neće se udati...žene se udavaju..muški se žene..oboje se vjenčavaju...je li to tako teško?

Avatar rubinet
rubinet
11:34 22.02.2018.

novinar je predugo u Italiji..izgubio je dodir s hrvatskim jezikom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije