Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema kraja recesiji

Berlusconi: Drugi nisu u poziciji držati nam lekcije

'Italian Prime Minister Silvio Berlusconi waves during a joint press conference with European Union commission President Jose Manuel Barroso (not pictured) following their meeting on March 14, 2011 at
'FILIPPO MONTEFORTE'
25.10.2011.
u 11:28

Van Rompuy i Barroso traže od članica Unije da do srijede odluče na koji način će dovesti financije u red.

Talijanski premijer Silvio Berlusconi rekao je da druge članice Europske unije nisu u poziciji "držati lekciju" Italiji, javlja EUobserver.

– Nitko u Uniji ne može sebe proglasiti glavnim i govoriti uime vlada i građana Europe – kazao je talijanski vođa te dodao:

– Nitko nije u poziciji da drži lekcije partnerima.

Ova je reakcija odgovor na zaključak koji je donesen na samitu čelnika EU koji je održan u nedjelju, gdje su odlučili da Italija treba više raditi na štednji, odnosno kako treba pokrenuti reforme za pokretanje gospodarskog rasta te smanjenja deficita i javnog duga koji iznosi 120 posto njezina BDP-a.

Predsjednik Europskog vijeća Herman van Rompuy i predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso traže od članica Unije da do srijede odluče na koji način će dovesti financije svojih država u red.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:45 25.10.2011.

Berlusconi: Drugi nisu u poziciji držati nam lekcije jer mi Talijani smo najbolji i največi i po svojim uvjerenjima smo slični onim domoljubnim puzačima duž EU granice koji več dugo nemru unutra a smatraju se jedinstvenima..

OB
-obrisani-
11:45 25.10.2011.

“Berlusconi: Drugi nisu u poziciji držati nam lekcije“ tak je Silvek, što ima jedna Njemačka vama prigovarati, nego kada dođe do plačanje trebaju li bezpogovorno plačati vaše bedastoče ili imaju pravo pitati što se plača, koliko to košta i zaa koji bi oni K to platili ? Silvek ti si moj idol :)) ali budi dosljedan, budi “baja“ ali na svoj račun a ne da si “prisisan“ na njemački buđet

DZ
dzukaficuka
15:15 25.10.2011.

EU Janez vi Zslovenci ste stvarno prolupali ti si bolestan kao i tvoj Jansa I ostala banda pazi da nebi ti puzo polako ali sigurno nam idete na JETRA.Da nemate Eure sa vasim TOLARIMA bi mogli brisati dupe Nikad ne bi usli u EU da nije bilo DANKE Dojcland.Nemoj zaboraviti da taj Silvijo Musolini komanduje tim ratnim Avijonima sto prelecu tu po sranu zemlju Zslo.Skinise sa HR vijesti citaj svoje dijelo i uzivaj kako Jansa peva i zmago Austriski KONJUSARU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije