Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Kostić

Beogradski monstrum: Ubio sam Ivanu. Silovao sam je, a ona se otimala i vrištala

ubojica
Foto: Facebook
1/3
03.10.2014.
u 09:38

Nakon što je silovao i ubio Ivanu Podraščić Darko Kostić dopisivao se na društvenim mrežama s prijateljima kao da se ništa nije dogodilo

Surovi ubojica Darko Kostić (39) koji je silovao, a onda motikom usmrtio 14-godišnju Ivanu Podraščić, policiji je priznao kako je počinio gnjusan čin, javljaju srpski mediji.

– Ubio sam Ivanu, priznajem. Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me je strašno iznerviralo, pa sam je počeo šamarati i daviti, ali ona nije prestajala... Zato sam uzeo motiku i ubio ju. Onda sam ju zamotao u deku i zakopao u dvorište – ispričao je Kostić.

Nakon što je silovao i ubio Ivanu Podraščić Darko Kostić dopisivao se na društvenim mrežama s prijateljima kao da se ništa nije dogodilo. Dva tjedna nakon što je silovao i ubio Ivanu, objavio je na Facebooku fotografiju na kojoj se smije i pozira u javnom prijevozu.

Foto: Facebook/ Naš potok

FOTO: Facebook

Darko Kostić ima debeli kriminalni dosje pa je tako kao mlađi punoljetnik osuđen na sedam godina jer je zajedno s jednim suučesnikom 1993. ubio staricu u Beogradu, a poslije zločina čak urinirao po njoj, javlja Blic.

Prvo silovanje počinio je 2001. godine, za što je osuđen na tri i pol godine zatvora, a nakon izdržavanja kazne zbog tog zločina, ponovno mu je izrečena zatvorska kazna, zbog novog silovanja.

Prema policijskim podacima, 1992. je čak bio i pripadnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

>> Maloljetnu Ivanu silovao, usmrtio motikom pa zakopao

Komentara 31

FO
forsvinne
10:17 03.10.2014.

i kad bu opet izaso iz zatvora?za godinu,dvije?

SI
Sinatra
10:01 03.10.2014.

ne bih se želio miješati ali šta ovaj lik ima sa srbima? Sasvim je očito da je tip Rom. Da, eto, napisao sam ...Rom. Ako je rasizam konstatirati očigledno i ne prešutiti evidentno onda sam rasista. Nikada neću zamijeniti zdrav razum i istinu za političku korektnost.

DU
Deleted user
11:05 03.10.2014.

Ovo je dokaz da zatvor u nekim slučajevima ne pomaže. El. stolica je puno bolja opcija; jeftinija je, a dugoročno bolje odvraća potencijalne manijake od gluposti, nego zatvor. Sućut obitelji. Neizmjerna šteta ovog mladog života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije