Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Beogradske "Žene u crnom" - tihi glas koji se čuje i 31 godinu nakon zločina u Vukovaru

Ova mirovna udruga izložena je javnoj demonizaciji dijela srbijanske javnosti, ali i svake vlade jer su i s najviših mjesta u državi etiketirane kao nemoralne, vještice, izdajnice, pa i najniže moguće, kao kurve

Komentari 3

TO
tonimusante
14:04 23.11.2022.

Svaka vam čast hrabre žene.

VL
Avatar Slatkica
Slatkica
23:47 23.11.2022.

ispada da su zene na Balkanu hrabrije od muskaraca, jer prkose mocnicima koji vode ratove...dok ti kvazi-muskarci kukavicki napadaju zene, dakle slabije od sebe...a nemaju hrabrosti da se suprotstave jacima i mocnijima od sebe

VL
Avatar sablast
sablast
17:58 23.11.2022.

tonimusante: Jedna oronula plaćenička NVO koja okuplja sve kojekakve narkomanke i alkoholičarke sa policijskim dosijeom. Hrpa radodajki koja se prodaje za sitne pare. Slavite slobodno takve, i još bolje vodite ih kući sa sobom, ali ovamo ih ne vraćajte, nama ne trebaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.