Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
studentska blokada
Povratak na članak

Beograd: Profesor škarama mahao pred licima studenata

Blokadom Filozofskog fakulteta, koja traje 14 dana, nisu zadovoljni svi studenti, pa je došlo do sukoba.

Komentari 7

SI
sinaj
18:57 02.11.2011.

A gdje su balvani?

VL
OB
-obrisani-
19:05 02.11.2011.

Ovo mora da je sinhronizirano sa sličnim događanjima studenata u ZG - to bit će jugo-filozofi stvaraju novu soc-real-jugu - buni se istok i zaaaapaaad....

VL
RA
radoznalko
20:34 02.11.2011.

da li to tržište određuje da morate objavljivati članke iz srbije ne bi li opstali ili po nalogu političkom upoznajete nas sa događanjima u bivšoj i budućoj yugi.. zašto moram čitati te vijesti ??? ne želim..ali ne mogu nažalost izbjeći

VL
OB
-obrisani-
00:56 03.11.2011.

Vise ne znam koje vesti su iz koje zemlje.

VL
TH
thekurcula
08:38 03.11.2011.

02.11.2011. u 20:34h radoznalko je napisao/la: da li to tržište određuje da morate objavljivati članke iz srbije ne bi li opstali ili po nalogu političkom upoznajete nas sa događanjima u bivšoj i budućoj yugi.. ______________ Nije to razlog već činjenicaa da će vesti iz Srbije biti uvek važnije nego iz Mađarske, ili Austrije, i to se ne može promeniti. Ja shvatam da su mnogi zbog toga u Hrvatskoj nezadovoljni jer vide da su džaba krečili - sve ostaje praktično isto kao i pre 90-ih godina, Beograd je i dalje kulturna metropola Balkana - ali šta da se radi protiv činjenica?

VL
PO
poirot
15:47 03.11.2011.

Studenti su uvek bili glupi telci. Upišu fakultet, polože par ispita i pomisle da su boga povukli za bradu. Guraju se u politiku, uvek su bili na nečijoj strani, mahom su revolucionarnog raspoloženja, hteli bi da se nešto dešava ali mahom nešto što nema veze sa knjigom. Recimo, nikada se nisu bunili zbog lošeg načina predavanja, lošeg programa, suvoparnog teoretisanja bez razumevanja, bez prakse, nekorektnost profesora i sl. Tu ćute kao telci. Prvi put njihova pobuna se tiče studentskog pitanja i naravno ne vezano za kvalitet školovanja nego zbog para. Pa šta da se radi, ko ludi su studenti kidisali na komunističku vlast, evo vam sada kapitalizam. To ste tražili sve vreme.

VL
DI
dijevnago
16:14 03.11.2011.

kud nije izbo jednog studenta....tipicno srbski....laje ali ne ujeda....pljuc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.