Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Beograd: Profesor škarama mahao pred licima studenata

Blokadom Filozofskog fakulteta, koja traje 14 dana, nisu zadovoljni svi studenti, pa je došlo do sukoba.
02. studenoga 2011. u 14:48 7 komentara 8 prikaza
ave4
Foto: VL
Pogledajte galeriju 1/2

Na beogradskom Filozofskom fakultetu, na kojemu već 14 dana traje studentska blokada, u utorak su se sukobili pobunjeni studenti i profesor, a sve je zabilježeno i na snimci.

Dio studenata blokira pristup učionicama sjedenjem u stolcima, a skupina njihovih kolega, nezadovoljnih blokadom i predvođena profesorom povijesti Milošem Antonovićem sukobila se s njima, srušivši ih sa stolaca.

Profesor je potom škarama mahao ispred lica studenata koji su ostali sjediti, dok su se iz skupine studenata čuli povici poput "ima da vas pregazimo", "maljem ćemo vas tući", a prijetilo se i "prosipanjem mozga".

Međutim, uprava fakulteta tvrdi da su nezadovoljni studenti napali profesora i kolege koji su htjeli nazočiti predavanju.

Plazma keksi
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH
Predsjednik Europske nogometne federacije podržao važan projekt u Hrvatskoj
Bambi
DRUŠTVENA SOLIDARNOST
Jedna od najvažnijih regionalnih konditorskih tvrtki ugradila je društveno poslovanje u svoju poslovnu filozofiju
  • -obrisani-:

    Ovo mora da je sinhronizirano sa sličnim događanjima studenata u ZG - to bit će jugo-filozofi stvaraju novu soc-real-jugu - buni se istok i zaaaapaaad....

  • radoznalko:

    da li to tržište određuje da morate objavljivati članke iz srbije ne bi li opstali ili po nalogu političkom upoznajete nas sa događanjima u bivšoj i budućoj yugi.. zašto moram čitati te vijesti ??? ne želim..ali ne mogu nažalost izbjeći

  • sinaj:

    A gdje su balvani?