Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
studentska blokada

Beograd: Profesor škarama mahao pred licima studenata

ave4
Foto: VL
1/2
02.11.2011.
u 14:48

Blokadom Filozofskog fakulteta, koja traje 14 dana, nisu zadovoljni svi studenti, pa je došlo do sukoba.

Na beogradskom Filozofskom fakultetu, na kojemu već 14 dana traje studentska blokada, u utorak su se sukobili pobunjeni studenti i profesor, a sve je zabilježeno i na snimci.

Dio studenata blokira pristup učionicama sjedenjem u stolcima, a skupina njihovih kolega, nezadovoljnih blokadom i predvođena profesorom povijesti Milošem Antonovićem sukobila se s njima, srušivši ih sa stolaca.

Profesor je potom škarama mahao ispred lica studenata koji su ostali sjediti, dok su se iz skupine studenata čuli povici poput "ima da vas pregazimo", "maljem ćemo vas tući", a prijetilo se i "prosipanjem mozga".

Međutim, uprava fakulteta tvrdi da su nezadovoljni studenti napali profesora i kolege koji su htjeli nazočiti predavanju.

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:05 02.11.2011.

Ovo mora da je sinhronizirano sa sličnim događanjima studenata u ZG - to bit će jugo-filozofi stvaraju novu soc-real-jugu - buni se istok i zaaaapaaad....

RA
radoznalko
20:34 02.11.2011.

da li to tržište određuje da morate objavljivati članke iz srbije ne bi li opstali ili po nalogu političkom upoznajete nas sa događanjima u bivšoj i budućoj yugi.. zašto moram čitati te vijesti ??? ne želim..ali ne mogu nažalost izbjeći

SI
sinaj
18:57 02.11.2011.

A gdje su balvani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije