Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konzervativac
Povratak na članak

Ben Carson – neurokirurg koji ne vjeruje u evoluciju i protiv je pobačaja


U mirovinu je otišao prije dvije godine i tek je tada počeo raditi na razvoju političke karijere

Komentari 7

LU
lunar777
10:48 30.10.2015.

Super mi je ovo:"Ne vjeruje ni u evoluciju iako je znanstvenik..." za odvalit. Pa ta teorija je šuplja da ne može biti šuplja... Svatko to može sam proučiti na internetu i dovoljno mu je da pogleda jednu debatu Kreacija vs evolucija.

VL
UM
umnjak
12:31 30.10.2015.

Evolucija je šupljak!!! Obzirom na bilijune i bilijune vrste, a evolucija je kao stalna, niti u ovom trenutku nema evolucijskog prelaska iz jedne u drugu vrstu!

VL
DU
Deleted user
12:02 30.10.2015.

Ropstvo naj bolja stvar koja se desila? Samo u trasportu preko Atlanskog okeana pobacano je u more oko 2 miliona crnih robova koji zbog nehumanih uvjeta, bolesti nisu uspjeli da prezive, a zna se kako su i prezivjeli patili. Volioolio bih da si ti mr. Carson bio umjesto njih. Ovaj covjek je zlo zla

VL
ZH
zlatko.harapin53
21:08 30.10.2015.

Samo čovjek koji tvrdi da je ropstvo nešto najbolje što se može dogoditi drugom čovjeku, je čovjek opasnih namjera i samo kao takav može pretendirati za najviše državničke funkcije. Ovo je mali korak naprijed za Kršćanstvo, i veliki korak nazad za Humanizam.

VL
Avatar mason
mason
07:28 30.10.2015.

Informacije su malo stare na trecoj debati juce Donald Trump je dobio vise glasova a Kasich je poceo da postaje popularan iako je jos daleko od njih 2 .Obama je puno obecavao kao i on tako da ne vjerujem da ce bar za 100 godina opet biti Afroamerikanac predsjednik ,iako ne voli islam to je jedino u cemu ga podrzavam,ali njegov poreski program je previse dobar da bi bio istina(doveo bi Ameriku u jos 3 triliona duga) tj bajka i laz ko zna malo matematiku moze izracunati.U sustini on je za mene lazljivi Obama samo je uzeo drugu stranku.Obamin brat .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.