Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju pomoć

Bella i 12 veličanstvenih su na sigurnom, ali još su beskućnici

Bella i štenad
Foto: Privatni album
1/8
11.01.2017.
u 18:50

Dugo je Bella lutala i nitko joj nije htio pomoći. Na ulici je na svijet donijela i svoju prvu štenad.

Budućnost joj se nasmiješila kad je za nju pronađen privremeni smještaj, no Bella je uspjela pobjeći. Iz skitnje se vratila skotna i ponovno postala mama. Sad su na sigurnom i ona i njezinih 12 veličanstvenih, ali još uvijek su beskućnici. Kako kujica ima previše gladnih usta, potrebna joj je pomoć da ih othrani.

Teta čuvalica uz njih brine se o puno napuštenih pasa pa poziva sve koji mogu ponuditi makar privremeni dom za štence. Malene neće trebati stalno hraniti jer već pomalo i sami jedu. Sve ih treba i cijepiti, a mama Bella, kad se malo oporavi, treba na sterilizaciju. Kako im još možete pomoći doznat ćete i na telefon 098/877-298.

 

Komentara 1

UN
una1
15:57 19.01.2017.

Mama Bella treba ići na sterilizaciju. Maleni su prekrasni. Dragi moji, udomite peseke, ako možete. Moja obitelj spasila je do sada jednog mačka i tri peseka. Ljubav koju su nam pružili je nemjerljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije