Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi Zid:
Povratak na članak

'Belje plus se bez ikakvog pravnog temelja upisao na imovinu tvrtke Belje'

Tvrtka Belje plus se upisala u ARKOD na ono što je pripadalo Belju, iako za to nije imala uvjete, rekao je Ivan Vilibor Sinčić

Komentari 3

OB
ObrenM
13:32 12.04.2019.

Pofalilo vladajucim novca za trosenje,pa se je ukljucio celavi ministar.

VL
MG
mato.greganic
17:40 12.04.2019.

Baš i ne razumijem ovo sa zemljom svi bi sad zemlju koja je za vrijeme Agrokora dovedena iz pustinje u izvrsno stanje a radnici za njih očito nikog nije briga, nema li Belje zemlju netreba niti oko 2000 radnika. Žalosno je da nitko ne spominje radnike i njihove obitelji da ne spominjem kooperante koji su vezani uz Belje ili kako se sad zove kompanija.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
17:01 12.04.2019.

U tijeku je pljačka Hrvatske zemlje.Hdzeovi izdajnici će biti bogato nagrađeni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.