Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR ODGOVOR

Beljak sasuo paljbu po Jandrokoviću: 'On laže, prodaje maglu i ima komplekse'

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.05.2020.
u 17:00

Tvrdi da će Restart koalicija napraviti sve što obeća i nada se većem broju mandata nego što imaju sada.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak komentirao je u N1 studiju uživo raspuštanje sabora. Rekao je da je ovo možda najgori saziv, ali da je predsjednik sabora sigurno najgori dosad.

„Jandroković laže čim zine, bio je potrčko Ive Sanadera, Jadranke Kosor, Karamarka pa sada Plenkovića. Ima komplekse i prodaje maglu. Trudi se ostaviti dojam finog i uglađenog, a sve je suprotno“, oštar je Beljak koji na pitanje je li Bernardić pretjerao, odgovara:

„Pitate se stalno za nas, a ne vidi se što rade Bernardiću i meni, i koliko dugo to traje.“

Ne zna tko je iz oporbe bio za raspuštanje sabora.

„Nisam gledao, nije niti bitno. Ljudima je dosta HDZ-a. Žurili su na izbore jer bi u 9. mjesecu bili hametice pogaženi, ali bit će i ovako“, zaključio je.

O epidemiološkim uvjetima i mjerama rekao je da su samo naglo stali.

„Do jučer je policija tjerala ljude, a jučer, evo u Samoboru, kao da bolesti nikad nije bilo, sve prepuno ljudi, preko noći se pustio život i pitanje je kakve će biti posljedice. Činjenica je još uvijek da imamo i najmanje testiranih“, rekao je Beljak.

Tvrdi da će Restart koalicija napraviti sve što obeća i nada se većem broju mandata nego što imaju sada.

 

„Nadam se boljem. Treba vidjeti i preferencijalne glasove, vidjet ćemo koliko ću dobiti ja, a koliko Gordan Jandroković. Prvo ćemo donijeti Zakon o podrijetlu imovine, a administrativni preustroj će biti također među prvim ciljevima.“

Tvrdi da će ići preko 70 mandata.

„Čekamo kao zapete puške, i ovaj će put trebati čistiti poslije HDZ-a, ali ovaj put to će biti pravi restart cijelog sustava“, najavio je.

Komentara 12

BO
bolonjez
17:09 18.05.2020.

Izbaci iz svojih prljavih ustiju Jandrokovića! Ti si taj koji je uništio Hrvatsku seljacku stranku, zbog tebe se braca Radić okrecu u grobu

JZ
jura.zagrebacki
17:25 18.05.2020.

ja bih volio znati što to nudi oporba? zašto ne objave imena "budućih ministara" pa da birači vide tko će voditi državu slijedeće 4 godine...to bi bilo fer prema biračima..ovako svi nešto lupetaju, ima u toj koaliciji više stranaka nego ministarskih mjesta...saborski zastupnici više manje ionako predstavljaju glasački stroj

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
17:35 18.05.2020.

Ovaj lik stane ispred ogledala pa drži autobiografsku presicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije