Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆE SE PONOVITI'

Beljak priznaje: Pogriješili smo, ali nismo u tihoj koaliciji s HDZ-om

Krešo Beljak
Foto: Screenshot N1
14.11.2017.
u 13:37

Predsjednik HSS-a opovrgnuo je optužbe nakon spornog glasovanja i naglasio da se ništa nije promijenilo u njegovoj suradnji sa SDP-om

Krešo Beljak, predsjednik HSS-a, demantirao je tvrdnju da je njegova stranka u "tihoj" koaliciji s HDZ-om i naglasio da stoji uz predsjednika SDP-a, Davora Bernardića. 

Na upit o suzdržanosti u glasanju za ili protiv vlade, u razgovoru za N1 priznaje kako su pogriješili, da pravog opravdanja  za sebe i za svoju stranku nema,

"Napravili smo pogrešku. Bila je to kriva procjena, ali ništa nismo dogovarali. Ne namjeravam se opravdavati. Objektivno je rezultat glasovanja bio izvjestan. Napravili smo pogrešku, ali to se neće ponoviti, nema nikakvih skrivenih namjera u tome", objasnio se Beljak.

Prokomentirao je i stajalište predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović izjavom: "Predsjednica je dobila impute što govoriti, ali se brzo povukla. Ona nema nikakve ovlasti raditi na demografskim problemima, može samo na njih upozoravati. Ovlasti ima Vlada."

Uz nedavnu najavu povećanja iznosa dječjih doplataka, Beljak je predložio svoju verziju rješenja hrvatskog problema izljeva mladih snaga u inozemstvo – zanimanje: roditelj. Po Beljaku, poticaje bi dobili svi roditelji željni većih porodica: 

"Ako netko ima desetero djece, primat će deset prosječnih plaća. To je efektnije nego ulaganje u rupu zvanu Agrokor. Progutao je milijarde i još će progutati milijarde."

 

Ključne riječi

Komentara 80

CI
cicaubica
14:18 14.11.2017.

pajser s tri razreda srednje automehaničarske glumi neku pamet?!

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
13:57 14.11.2017.

jedino rješenje za RH je otpuštanje 100.000 uhljeba iz svih nivoa državne i lokalne uprave

HI
highfly
14:17 14.11.2017.

ako tebi Bero vjeruje, mislim da će se ubrzo gorko razočarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije