Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ukinimo županije'

Beljak predsjednici Kolindi: Pošaljimo stranačke parazite na burzu

Krešo Beljak
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
03.06.2018.
u 11:31

Kolinda je u posjetu Osječko-baranjskoj županiji jučer ustvrdila kako "potencijal županija nije optimalno iskorišten"

Nakon što je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović jučer u Slavoniji poručila kako "županije trebaju dobiti punu slobodu", na Twitteru je reagirao prvi čovjek HSS-a Krešo Beljak.

 

 

 

Podsjetimo, Kolinda je u posjetu Osječko-baranjskoj županiji jučer ustvrdila kako "potencijal županija nije optimalno iskorišten" te da "je vrijeme da one dobiju punu slobodu i odgovornost u kreiranju svih politika koje nisu nužno državne".

Na predsjedničine poruke iz Slavonije na Twitteru je reagirao predsjednik HSS-a Krešo Beljak, koji smatra da županije treba - ukinuti.

 

Komentara 62

Avatar Grunf
Grunf
12:04 03.06.2018.

što on ne radi pro bono?

KO
Kopreinitz
12:16 03.06.2018.

Beljak je toliko nebitan, tako da svaka njegova "veleumna" izjava slici izjavama Bernardica i zajedno ce uskoro otici u ropotarnicu, gdje im je i mjesto.

Avatar tupson
tupson
12:20 03.06.2018.

treba i ukinuti ured precednice,to kođta 50-milijuna kuna a koristi ama baš nikakve.za precednika bi predložio majmunranka,to bi nas koštalo par kilograma banana godišnje,znači niti 1000 kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije