Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove informacije za USKOK

Beljak: Mađer je pričao kako će dobiti vreću novaca

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.01.2019.
u 18:49

Prozvani Kožić reagirao je priopćenjem na navode da je sudjelovao u prelasku Mađera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića

Nakon prelaska saborskog zastupnika HSS-a Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, ne stišavaju se strasti, a posebno se to odnosi na predsjednika HSS-a Kreše Beljaka koji je USKOK-u prijavio cijeli slučaj.

Beljak je otkrio da će ponovno otići u USKOK s novim dokazima

- Nemam informacija što Uskok radi s mojom prijavom vezano uz Mladena Mađera, ali imam nove informacije za USKOK - otkrio je Beljak za Novu TV te dodao kako ima informacije vezano za Stjepana Kožića, bivšeg člana HSS-a i Zagrebačkog župana.

- Javljaju se brojni ljudi i govore što on radi u svojoj županiji i kako mu je proračun praktički jednoglasno prošao i zbog čega. Sve ću to reći Uskoku pa će oni dalje istražiti. Oko Mađera su se također pojavile nove informacije, odnosno navodni svjedoci koji su spremni svjedočiti o njegovom hvaljenju da će dobiti vreću novaca - rekao je Beljak.

Prozvani Kožić reagirao je priopćenjem na navode da je sudjelovao u prelasku Mađera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića.

- Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

Svoj mandat u Saboru RH, radi nespojive dužnosti, dao sam na raspolaganje stranci HSS čiji sam tada bio član, a predsjednik stranke Krešo Beljak mandat je dodijelio gospodinu Mađeru. Tvrdnje da sam na bilo koji način povezan s prelaskom gospodina Mađera ima za cilj jedino i isključivo naštetiti mom ugledu radi čega ću protiv gospodina Beljaka podnijeti tužbu za klevetu.

S obzirom da su odlasci iz HSS-a postali pravilo, a ne iznimka, smatram kako bi vodstvo stranke trebalo preispitati sebe, a ne krivce tražiti u drugima.

Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik - prenosi Kožićeve riječi N1

>> Pogledajte raspravu Kreše Beljaka i Andreja Plenkovića u Saboru

 

Komentara 81

ŠT
ŠtoReći
18:58 05.01.2019.

sada ćemo prijaviti Beljaka zato što šutio do sada kad su ga napustili, zato što je skrivao i ucjenjivaao svoje članove

Avatar nekineki
nekineki
18:56 05.01.2019.

Beljak ima nove informacije! primljene direktno na Blaupunkt autoradiju...

DU
Deleted user
19:02 05.01.2019.

Kako ono reče Beljak za Bandića: "čovjek koji je i biološki i politički na zalasku" LOL, Beljo je inače u biološkom i političkom usponu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije