Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO PRIJE
Povratak na članak

Belgijski kralj počinje konzultacije oko sastavljanja vlade

Nakon što su flamanski separatisti osvojili najviše mjesta u parlamentu na nedjeljnim izborima, kralj Albert II. počeo je konzultacije s vođama parlamentarnih stranaka oko sastavljanja vlade.

Komentari 4

AI
ac.i.de,
15:25 14.06.2010.

Pa kao što je Belgija zdušno navijala za raspadanje Jugoslavije, sad je red da svi mi podržimo njeno raspadanje, ne vidim zašto bi jedno zaostalo u svakom pogledu Kosovo imalo prednost nad jednom visoko razvijenom Flandrijom, koja je ako ćemo realno odavno zaslužila svoju samostalnost ! ŽIVELA NEZAVISNA FLANDRIJA ! ! !

VL
UK
Ugo Kajvez
20:43 14.06.2010.

\"The Post War II New World Order Map: A Proposal to Re-arrange the World after an Allied Victory\" . google ....

VL
ST
standup
00:44 15.06.2010.

a prije 7 dana, nam prijeti \"Belgijski-Premijer\" u ZG,..kako cé nas blokirati za EU, zbog nerjeséne granice sa Serbijon??.., a drzava mu se raspada ??...svasta..

VL
OB
-obrisani-
13:28 14.06.2010.

Tko će vraćati dugove u slučaju da se zemlja raspadne,hehe, to je glavno pitanje. Bilo bi baš napeto gledati kako se Belgija raspada, a u njoj sjedište Reicha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.