Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijani turisti

Belgijanac u Zatonu teško ozlijedio sunarodnjaka

hitna pomoć
Arhiva VL
09.06.2010.
u 09:47

Mlađi turist teže je ozlijeđen i liječi se u bolnici, a stariji je kod istražnog suca.

ZATON - Ispred kafića na rivi u Zatonu kod Šibenika potukla su se dva alkoholizirana belgijska državljanina. Jedan je teže ozlijeđen, kažu u PU šibensko-kninskoj.

U vodičkoj policijskoj postaji kriminalistički je obrađen 50-godišnji Belgijanac, osumnjičen da je teško ozlijedio 41-godišnjeg sunarodnjaka. Policajci ističu kako su obojica bila pod utjecajem alkohola pa su se porječkali i posvađali te bez nekog posebnog razloga verbalno sukobili, a potom je stariji nasrnuo na mlađeg Belgijanca. 41-godišnjak je zadržan u šibenskoj Općoj bolnici.

Kako je riječ o stranom državljaninu, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, ističu policajci.

 

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:50 09.06.2010.

. ..ETO KAKO JE POČEO BRATOUBILAČKI RAT NA NAŠEM\"OTOKU\"-I SAD ĆE DA IZGORI EURO,PA,PA. ..\"ZAVADI PA VLADAJ\"D.D. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije