Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ POVODA

Bejzbol palicom razbio automobil i pretukao izvanbračnog supruga vlasnice vozila

Šibenik: Policijska akcija suzbijanja prekršaja vozača prema pješacima
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.07.2020.
u 08:17

Uskoro je uhićen, a nakon što je ispitan tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Šibeniku zatražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage je tom zahtjevu tužiteljstva udovoljio.

Naoružan bejzbol palicom  jedan 39-godišnjak je 13. srpnja u 5.30 na šibenskim Bilicama krenuo u "pohod", koji ga je na koncu  strpao  u istražni zatvor jer se sumnjiči za nanošenje teške ozljede i oštećenje tuđe stvari.

Sumnjiči ga se da je bez ikakvog povoda bejzbol palicom počeo udarati po automobilu šibenskih oznaka koji je bio parkiran na prilazu jedne kuće. Razbio je sva stakla na automobilu, pri čemu je vlasnicu vozila oštetio za oko 5000 kuna. 

Kada je završio s razbijanjem, udaljio se s mjesta događaja, što je vidio izvanbračni suprug vlasnice automobila. Krenuo je za njim, a kada su došli do kuće 39-godišnjaka, on je izvanbračnog supruga vlasnice automobila prvo udario bejzbol palicom po glavi. Ozlijeđeni čovjek je pao na koljena, a 39-godišnjak ga je nastavio udarati bejzbol palicom po tijelu, pri čemu ga je teško ozlijedio.

Uskoro je uhićen, a nakon što je ispitan tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Šibeniku zatražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage je tom zahtjevu tužiteljstva udovoljio. 

Ključne riječi

Komentara 15

SU
Sunce3
09:08 17.07.2020.

Ovo postaje alarmantno! A i vecina komentara su za psihijateiju.

DU
Deleted user
08:34 17.07.2020.

A kakav bi to bio unutarbračni suprug?

AC
accusator
08:44 17.07.2020.

"... udarati po automobilu šibenskih oznaka koje je bilo parkirano na prilazu jedne kuće. Razbio je sva stakla na automobil, ...". A nudera ga paadežaa, jadna li ti majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije