Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška pljačka

Bjelovarska policija moli pomoć građana: Prepoznajete li ovog muškarca?

pljačkaš
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
1/3
24.11.2017.
u 14:37

Muškarac je ukrao novčanik zaposlenici Opće bolnice Bjelovar pa pokušao podići novac na bankomatu

Bjelovarska policija objavila je fotografije muškarca kojega traži zbog teške pljačke zaposlenice Opće bolnice Bjelovar kojoj je uzeo novčanik, a potom uz pomoć bankovne kartice koja se u njemu nalazila pokušao podići novac s bankomata.

"U utorak, 14. studenog 2017. godine, u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića u Bjelovaru nepoznati je počinitelj iz sobe za osoblje jednog odjela Opće bolnice u Bjelovaru ukrao novčanik zaposlenice u kojem se nalazilo stotinjak kuna, osobne isprave i bankovne kartice. Pomoću bankovne kartice pokušao je podići novac na bankomatu", pojašnjavaju u bjelovarskoj policiji.

Policija moli građane koji imaju korisna saznanja o osobi s fotografija da se obrate Policijskoj postaji Bjelovar na broj 043/270-132 ili pozivom na broj 043/192, kao i e-mailom na adresu bjelovarsko-bilogorsku@policija.hr.

pljačkaš
1/3

Komentara 11

DU
Deleted user
14:49 24.11.2017.

beljak pajser

Avatar Roy Bean
Roy Bean
17:16 24.11.2017.

Pa to je onaj Andrija iz reklame Erste banke. Toooo jeee tvoojaaa zemlja. oni vjeruju u ljude.

MO
modovisisajteMaraschino
19:31 24.11.2017.

otpali ti prsti lopovski konjino jedna... od sestre koja radi 12 sati za crkavicu ideš krasti. što junačino nisi išao opljačkati banku ili nemaš muda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije