Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeo 1,4 milijuna kuna

Dolijao nakon što je tri godine pljačkao banke, pošte i benzinske crpke

pljačka
Foto: MUP
20.05.2016.
u 12:51

Pljačke je činio na području Zagreba, a na meni mu se našlo devet banaka, devet poslovnica pošte te dvije benzinske postaje.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje da je između 22. veljače 2013. i 8. siječnja 2016. godine počinio devetnaest pljački u kojima se dočepao gotovo 1,4 milijuna kuna.

Pljačke je činio na području Zagreba, a na meni mu se našlo devet banaka, devet poslovnica pošte te dvije benzinske postaje. 

Osumnjičeni je kaznena djela činio na način da bi automobilom ili pješice dolazio do poslovnica banaka, pošte i benzinskih postaja, prethodno se maskiravši najčešće izrezanim dijelom rukava, medicinskom maskom, šilt kapom, kapuljačom od jakne ili sunčanim naočalama. Zatim bi ulazio u objekte gdje je uz prijetnju pištoljem kao i  plastičnim te plinskim pištoljem, otuđivao novac.

>> U invalidskim kolicima ušao u banku i povikao: 'Imam bombu!' Opljačkao 50.000 kn pa pobjegao taksijem za Bjelovar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije