Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podjela vlasti
Povratak na članak

Behxhet Pacolli novi predsjednik Kosova, a Thaçi premijer

Pacolli je građevinski tajkun, a mediji su ga proglasili i najbogatijim Albancem

Komentari 56

ZV
zvocalo
21:32 24.02.2011.

Ma sad če Kosovo postati tigar Balkana ima da nas sve gospodarski nadmaši i pokori. Cvijetat če ruže na sve strane. Jedina svijetla točka Balkana, američka uzdanica i oslonac u teškim vremenima borbe protiv terorizma i nedemokracije. Viva Kosovo!!!

VL
OB
-obrisani-
15:30 23.02.2011.

hahh Zamisli tajkuna sa lagerom bubrega i srca spremnih za brzu prodaju ... Pozz i tebi Kako si?

VL
OB
-obrisani-
15:59 23.02.2011.

tiens, ode post. Dakle, EU danas plaća 000 eura raznoraznim think tankovima koji rade projekcije Balkana za narednih 50 godina. U tim projekcijama ima svega i svačega, za nevjerovat. Al upravo na osnovu tih projekcija \"veliki\" donose odluke danas. Kojee utječu na naše sutra. @zrakomlat, ma skužija si ti vraga. A da Makedonce volim, to je istina. Ko što volim sve od Triglava pa do Jadrana. Iako sam na mnoge ljuta.

VL
OB
-obrisani-
11:20 23.02.2011.

ZVERI UZ OVK PRIZNALE: BILI SREĆNI KAD KASAPE Imali smo sreće kad smo odradili pet Srba odjednom, ispričali svedoci sa Kosova koji su bili uključeni u zversku trgovinu organima BEOGRAD - Zverski tragovi se ne mogu sakriti! Albanski svedoci si s Kosova detaljno su opisali ubijanje zarobljenih Srba radi prodaje njihovih organa! Oni su svedočili i o zakopavanju stotina leševa da bi se prikrili tragovi ubijanja civila, navodi se u dokumentu Ujedinjenih nacija u koji je imala uvid američka agencija AP. Jedan od izvora rekao je istražiteljima da su dve prve operacije vađenja organa urađene da bi se „probili na tržište“ i da su kasnije trgovci mogli da zarade 45.000 dolara po žrtvi: - Najveća isporuka bila je kad smo odradili pet Srba odjednom, tada smo imali sreće. Ostale pošiljke su obično bile između dvoje i troje Srba. Taj svedok je objasnio istražiteljima da su radnici na aerodromu Rinas pored Tirane i na aerodromu u Istanbulu u Turskoj, gde su organi nošeni na prodaju, bili podmićeni da „zažmure na jedno oko“.

VL
MA
MagicSerb
11:29 23.02.2011.

\"U Švicarskoj je bio optužen za korupciju i pranje novca.\" a \"premijer\" im je optužen za trgovinu organima....E se*em ti se ja na takvu \"državu\".

VL
TA
tarle1
11:37 23.02.2011.

sipa: Kako bi bilo da ti svoje nabuloze izneseš \"negde\" drugdje a ne forumu ove hrvatske tiskovine. Inače, osobno mislim, da su vam Kosovari samo vratili milo za drago i da mi zbog toga puca prsluk.

VL
UK
Ugo Kajvez
11:38 23.02.2011.

Bez brige srbi, dobit ćete svoje kosovo natrag čim amerima šiptari više nebudu od koristi, prestat će ih financirati i samo će te se ušetati bez pola frke .......

VL
OB
-obrisani-
12:00 23.02.2011.

od onolikog uranijuma koji su bacili 1999 ovi sciptarski pavijani vec poceli da mutiraju...pretvaraju se polako i nindza pacove....

VL
OB
-obrisani-
12:00 23.02.2011.

23.02.2011. u 11:37h tarle1 je napisao/la: sipa: Kako bi bilo da ti svoje nabuloze izneseš \"negde\" drugdje a ne forumu ove hrvatske tiskovine. Inače, osobno mislim, da su vam Kosovari samo vratili milo za drago i da mi zbog toga puca prsluk. ---------------- ti pises nebuloze. To je istina . I oni su vam prijatelji . Americke sluge kao i ti i slicni tebi

VL
OR
orisis
12:06 23.02.2011.

tko im bude zgradil Kososvo ako ne gradjevinac?

VL
OB
-obrisani-
12:14 23.02.2011.

Republika Cosa Nostra.

VL
OB
-obrisani-
12:43 23.02.2011.

neka cudna kompjutorska faca, uopste neodgovarati tipicne moje zemljak sa asfaltirano lice ili oci kao kod sovuljaga

VL
HE
hermenegildo
12:51 23.02.2011.

.... žao mi je Kosovara ili\'ti šipaca jer moraju kao i mi sa ostacima Udbe se zahe..vati, ovaj se hvalio da jje brava služio na Galebu, ali sve su to dječje bolesti i proći će, bitno je jedino nama a i njima da je kolonizator sveden na statističku grešku 2-3%, vrenemo će biti bolje, sretno svima

VL
OB
-obrisani-
13:27 23.02.2011.

jedini miljarder u dolarima poslije milana panica iz nekad srbije hehehehehehe cojek koji je 1967 pobjegao u svicarsku i od nista dogurao do miljardera, ima svicarsko drzavljanstvo kako smo moglim procitat i cista je suprotnost taciju coveku bez skole i zanata hehehehehehehe

VL
OB
-obrisani-
13:46 23.02.2011.

Bramerc: Hag uništio dokaze! Sreda - 23.02.2011 Tužilac za ratne zločine Serž Bramerc potvrdio je juče da je Hag uništio dokaze o trgovini ljudskim organima na severu Albanije, saznaje „Alo!“. Naš izvor blizak nadležnima koji su juče razgovarali sa Bramercomm kaže da je on bio vrlo ljut i da nije krio nezadovoljstvo što su dvojica preostalih haških optuženika, ali pre svega Mladić, još na slobodi. - Iako nije ovde, vi morate da dođete do njega... Lopta je u vašem dvorištu.... Posle hapšenja Karadžića očekivao sam da će brzo biti urađeno, koliko je prošlo od tada, a nema ništa... - rekao je Bramerc. Kako još saznajemo, glavni haški tužilac priznao je da je taj sud zbog nemogućnosti da se pokrene nov postupak uništio dokaze o trgovini ljudskim organima koji su vađeni Srbima u „žutoj kući“ i koji su potom ubijani ili ostavljani da umru. - On je rekao da iako u to vreme nije bio glavni tužilac, zna da su oni imali informacije o „žutoj kući“ još 2003. godine, ali samo na osnovu neimenovanih svedoka. Tribunal je onda tražio od Unmika da im dostave imena tih svedoka. U međuvremenu Karla del Ponte je tražila da istražitelji odu u „žutu kuću“, odakle je donet materijal. Kako više nije bilo moguće otvarati nove predmete, oni su pokušali to da pripoje nekom procesu koji se već vodio protiv Albanaca. Ipak, kako navodno nisu uspeli, Bramerc je rekao da su dokazi u međuvremenu uništeni - priča naš sagovornik. Zvanično, juče niko od nadležnih nije hteo sve ovo da komentariše. Tužilac Vladimir Vukčević je izjavio da je Bramerc saradnju Beograda i Haga ocenio kao dobru, ali da nisu razgovarali o trgovini organima na Kosovu! S druge strane, Rasim Ljajić kaže da su se on i Bramerc saglasili da što pre treba pokrenuti istragu. - Neophodno da se što pre sprovede efikasna istraga o trgovini ljudskim organima, koja bi dovela do utvrđivanja činjenica, kao i da je u tome neophodna saradnja svih relevantnih institucija. Tema je bila i sudbina nestalih, zatim svedoci, dokumenta - priča Ljajić. Predsednik Srbije Boris Tadić posle razgovora sa Bramercom ponovio je da je Beograd u potpunosti posvećen pronalaženju i hapšenju haških begunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića i da će Srbija nastaviti da čini sve kako bi završila saradnju sa Haškim tribunalom. Tadić i Bramerc su razgovarali i o istrazi o trgovini ljudskim organima na Kosovu i Metohiji. ,,,,,,,,,,,,, demokratski nema sta . EU raspasces se kao naduvan balon. Jer si kriminalna organicacija

VL
OB
-obrisani-
13:57 23.02.2011.

I ovaj Pacoli mora se da ispititati poreklo od bubrega koje ima.

VL
OB
-obrisani-
13:58 23.02.2011.

treba titu pacovi da dignu spomenik do neba,za vreme enver hodze im podelio crvene YU pasose i omugucio im da odu na zapad i diluju heroin i belo roblje,sto im je iscrtao avnojske granice oko kosova,sto je otvorio granica ka albaniji....neka,neka,oticicu i ja u pakao pa kad tamo naletim na copavog bravara,ima lobanju da mu glodjem do kraja vecnosti....al dobro,ako ne pocrkaju od uranijuma 230 nego mutiraju,tako mutirane ima da ih spakujemo u hladnjace i aj za aljbaniju nazad.

VL
OB
-obrisani-
14:07 23.02.2011.

Dinastijo propala, jel to ti zrakomlatiš ?

VL
OB
-obrisani-
14:16 23.02.2011.

ja sam....

VL
ME
Melkior
14:30 23.02.2011.

Znaci na Kosovu je parlamentarni a ne predsjedniski sistem. Nego sve ja mislim, da Kosovari trebaju zrtvu koja ce potpisati diobi na rijeci Ibar.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.