Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGRADILA SE
Povratak na članak

Bedeković ne želi komentirati odbijanje udomljavanja djeteta istospolnom paru

Na upit je li u redu da Centar za socijalnu skrb ignorira odluku Upravnog suda i nije li resorno ministarstvo nadređeno centrima, ministrica je ustvrdila da je centar autonoman pa ona ne može komentirati rješenje i ulaziti u njegovu nadležnost.

Komentari 3

Avatar kokobil
kokobil
13:01 30.01.2020.

A za što je zapravo ova ministrica nadležna ? Prosvjetni radnik bez ikakvog iskustva u ovom području imenovan na mjesto trenutno najvažnijeg resora u Hrvatskoj.Na izborima od čitave liste dobila najmanje preferencijalnih glasova i ušla u Sabor kao zamjena za Tolušića.

VL
BA
bakulušić
13:03 30.01.2020.

Državna agencija HINA dezinformira i zbunjuje hrvatsku javnost. Upravni sud nije presudio da djeca pripadaju homoseksualnom paru nego je donio odluku da Centar za socijalnu skrb ponovno razmotri zahtjev homoseksualnog para. Centar je razmotrio i odlučio da navedeni homoseksualni par ne može udomiti djecu. Gdje je tu ignoriranje presude Upravnog suda??? Zašto HINA dezinformira i zbunjuje hrvatske porezne obveznike na čiji teret egzistira, zašto zbunjuje hrvatsku javnost koju je, po zakonu, dužna istinito informirati???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.