Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lapsus sve nasmijao

Bebić u Saboru: Pozdravite predsjednika Ivu Sanad...

sabor, sjednica, bebić, kosor (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/15
07.10.2010.
u 12:26

Njegov lapsus nasmijao je sve nazočne, pa i predsjednika Josipovića.

U povodu Dana neovisnosti Hrvatski sabor održao je svečanu sjednicu, a pozdravljajući državni vrh predsjedniku Sabora Luki Bebiću omaknuo se lapsus.

- Dopustite mi da u svoje i vaše ime posebno pozdravim predsjednika Republike gospodina Ivu Sana... Josipovića - rekao je okupljenima u Saboru Bebić. Njegov lapsus nasmijao je sve nazočne, pa i predsjednika Josipovića.

- To je podsvijest - našalio se poslije sjednice predsjednik Josipović, nakon što su ga novinari pitali je li zamjerio Bebiću, a potom je dodao da se lapsus može svakome dogoditi.

Na svečanoj sjednici Sabora podjeljene su državne nagrade za znanost u sljedećim kategorijama: nagrada za životno djelo, godišnja nagrada za znanost, godišnja nagrada za popularizaciju i promidžbu znanosti, i godišnja nagrada znanstvenim novacima.

Uz predsjednika Ivu Josipovića, predsjednicu Vlade Jadranku Kosor i zastupnike Hrvatskoga sabora na sjednici su nazočili i brojni državni dužnosnici, članovi diplomatskog zbora, predstavnici vjerskih organizacija te osobe iz javnog života.

Državni vrh položio vijence na Mirogoju
U povodu 8. listopada, Dana neovisnosti, predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Luka Bebić i premijerka Jadranka Kosor jutros su položili vijence kod spomenika "Glas hrvatske žrtve - Zid boli" na groblju Mirogoju, pokraj središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja te na grobu prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Predsjednik Josipović položio je vijenac i na grob Narodnih heroja na Mirogoju, na grob bivšeg premijera Ivice Račana te na zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve Domovinskog rata na Krematoriju.

Komentara 122

KA
karocagre
23:19 07.10.2010.

Kažu da je to PODSVIJEST. Svijest i ne može biti, a o SAVJESTI da i ne govorimo. Što se babi tilo, to se babi snilo...

DU
Deleted user
17:50 07.10.2010.

Tko vjeruje u pogresku, veci je naivac i od Generalica! Pa nije li barba Luka jedan od najvjernijih Sanaderovih ljudi?

OB
-obrisani-
09:56 08.10.2010.

. . ....zavrsio srednju poljoprivrednu skolu u kastelima i poljoprivredni fakultet u Sarajevu, . stvarno je kvalificiran za Predsjednika Sabora . .U nekoj normalnoj zemlji bi sa tom kvalifikacijom mogao raditi kao vozac kombajna. . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije