Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI PARLAMENT
Povratak na članak

Bebić: Produljenje pregovora pojačalo bi euroskepticizam u RH

Osuda generala na zatvor mogla bi se loše odraziti na referendum, upozorio je Bebić.

Komentari 170

MA
maraosta
18:04 13.04.2011.

Europska unija je fašistička tvorevina koja novcem osvaja tuđe teritorije i tuđa prirodna bogatstva.Bebiču pogledaj se na što sličiš.Otiđi u mirovinu i crkni več jednom.

VL
Avatar comparator
comparator
18:04 13.04.2011.

Hdz-u i Sdp-u ne odgovara ulazak u Evropu jer se tamo nemože baš maznuti neka lova mimo računa pa odugovlače ulazak glumeći neke nesuglasice .Nijedna od ovih stranaka nerade za narod nego za svoju guzičietinu.

VL
DU
Deleted user
19:23 13.04.2011.

Dragi Barba, evo šiljem ti ovo pismo jer zajedno više nismo. Sad sam ti direktor u HAC-u, al\' mi je žena rodila (što je čudo jer sam podvezao muda!), pa bi mi triba neki bolji posal. Tvoj odani Brkoni

VL
LI
Lisnjak
20:43 13.04.2011.

herold, produljenje pregovora sa eu jedino moze produljiti vlast hdz-a, a sto ce razveseliti vecinu gradjana hrvatske.

VL
KR
kreont
07:27 14.04.2011.

Zašto nas lažu.

VL
DU
Deleted user
17:23 13.04.2011.

Možda da vaš HDZ nije imao politiku identificirati uhititi isporučiti, pa onda ne bi bilo EU skepticizma. A što će biti nakon petka 15 pa to da ćemo 16 znati da je Hrvatska i službeno proglašena zemljom koja je izvršilaa agresiju na Srbiju.

VL
DU
Deleted user
17:28 13.04.2011.

E ako ce nas ovaj predstavljati, opet smo u banani. Mozda da svrati do prijatelja u Mozart-ov grad? Mozda i njega ostave na hladjenju?

VL
DU
Deleted user
17:31 13.04.2011.

izgleda ko Sotona.

VL
DU
Deleted user
17:33 13.04.2011.

Možda da sam napao komuniste, marsovce, crvene kmer. Onda bi sigurno dobio pluseve.

VL
MB
mr_brown
17:36 13.04.2011.

odlična slika :-)

VL
Avatar commentator
commentator
17:39 13.04.2011.

Ajme meni, \'ko je taj lik iz horor fimova na prvoj fotografiji? Ni grof Drakulštajn mu nije ravan. Dajte fotografi nemojte plašiti potrošače.

VL
MM
Mladen Miletić
17:40 13.04.2011.

Bebić: Produljenje pregovora pojačalo bi euroskepticizam u RH.. Problem postaje što ljudi i ludi više vide i upoznaju EU sve više postaju svjesni ušta ih žele dobronamjerni uvaliti !

VL
OB
-obrisani-
17:41 13.04.2011.

hebemu miša opet taj hrvatski \"nacionalizam\" uznemiruje barba Luku,tražit će barba vlasnik crvene knjižice od organa brže,energičnije i efikasnije dejstvovanje. ============= \"Od pravosudnih organa traži se brže, energičnije i efikasnije poduzimanje svih mjera koje zakon predviđa protiv nacionalizma i šovinizma i drugih neprijateljskih djelatnosti\", stoji u zaključcima Skupštine kojom je predsjedao Bebić nakon što je \"likvidirao\" Maticu Hrvatsku.

VL
MB
mr_brown
17:42 13.04.2011.

vidi se da je predugo bio u hadezeju, obuzeo ga je nečastivi!

VL
UN
Universo
17:44 13.04.2011.

Mi nemamo nikakve druge alternative nego da uđemo u EU.Nismo dovoljno bogati da bi bili samostalni kao što su Švicarska ili Norveška koje su bogate prirodnim bogatstvima kao što su nafta ili imaju jaki bankarski sustav na kojem se temelji čitavo gospodarstvo.

VL
DU
Deleted user
17:50 13.04.2011.

Samo da nismo grabatori lopovi i mafijaši koji misle samo na svoj đep. Onda bi naša država bila bogatija od Švajcarske. A ovako možemo govoriti da nema druge alternative, jer to je najbolji izgovor za lopove.

VL
BK
bez.komentara
17:54 13.04.2011.

Koja slika kao neko čudovište iz tame,dobro nije iz tame,ali je zato čudovište iz HDZ-a!

VL
Avatar blackula9
blackula9
17:55 13.04.2011.

Bebić je uzeo Rosemarynu bebu.

VL
DJ
Djedmedjed
17:58 13.04.2011.

ovi nasi politicari beskicmenjaci me opet tjeraju na grijeh, da moram biti prost ; Pa budale jedne blesave, drkajte sad na tu usranu kabinu samo zato kaj na njoj pise HR 24 !!! jednim usranim natpisom mislite isprati mozak mislecimm ljudima ! sad smo po njima kakti vec u toj prokletoj EU jer su ovi postavili nekakvu kabinu s natpisom \"HR\" ? REFRERENDUM drugovi politicari REFERENDUM !!!! i JAVNU RASPRAVU !!! i onda reci NE europskoj zajednici, jer tam nas budu zatukli do kraja ! ovo USKOK i druge sluzbe ionak sve citaju, pa vam nek prenesu

VL
OB
-obrisani-
21:16 13.04.2011.

Predroslog stoljeca rodene su tri posebne osobe ali impresivni drzavni vrh; Reza Pahlavi, Kemal Atatürk i Josip Broz Tito. Imali su 4 stvari zajednicke, bil su sjajni vojni zapovjednici. Oni su bili vjesti na modernizaciji zajednica u kojima su nakonakon njihove vojne pobjede vladali. Nitko od njih nije bio demokrat u modernom smislu. Ipak, sve je bilo toliko gore u njihovim zemljama, kad su nestali sa scene. ⁀˅⁀ Tražio sam Snagu . . . I Bog mi je dao Poteškoće koje su me osnažile. Tražio sam Mudrost . . . I Bog mi je dao Probleme koje je trebalo riješiti. Tražio sam Bogatstvo . . . I Bog mi je dao Mozak i Tijelo da mogu raditi. Tražio sam Hrabrost . . . I Bog mi je dao Prepreke koje je trebalo svladati. Tražio sam Ljubav . . . I Bog mi je dao Ljude kojima je trebalo pomoći. Tražio sam Usluge . . . I Bog mi je dao Prilike. “Nisam dobio ništa od onog što sam tražio...... ali dobio sam sve što mi je trebalo.\" ´´´´´┼ ┼ Ako VAM se dogodi nesto tesko u zivotu, sjetite se visnjih sila ! ┼ ♀+♂= ♥ Rest in Peace The Arrow of Destiny ************************ Sometimes (once) it raises you to heaven sometimes (once) it takes you down to the bottom and everything good that has happened know - he made it happen. (\"that came from him\") Sometimes for one smile you need a hundred tears if happiness could be bought anyone would pay for it. (I hope my conditional sentence is correct) * When the arrow of destiny strikes you take it and kiss it the one who sent it to you knows what\'s best for you. When the hand (arm) of truth touches you take it and kiss it the one who offered you his hands (arms) knows what\'s best for you. * Everything we had to say the silence has covered because when talk is silver it (silence) is golden then. You have just hidden your face not to watch it, half-broken heart you threw out in the mud * When the hand of truth touches you take it and kiss it the one who offered you his hands knows what\'s best for you. ***************************************** Strijela sudbine ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ Nekad te digne na nebo nekad te spusti na dno i sve što lepo se desi, znaj, od njega je to. Ponekad za jedan osmijeh treba ti suza sto, da sreća može se kupit svak bi je sebi platio. * Kad pogodi te stijela sudbine ti uzmi i poljubi je, onaj što ti nju pošalje zna za tebe šta najbolje je. Kad dodirne te ruka istine, ti uzmi i poljubi je, onaj što ti pruži ruke te zna za tebe šta najbolje je. * Sve što smo imali reći šutnja je pokrila, jer kad je govor od srebra, ona je tad od zlata. Samo si sakrila lice da u njega ne gledaš Na pola slomljeno srce što si u blato bacila. * Kad dodirne te ruka istine, ti uzmi i poljubi je, onaj što ti pruži ruke te zna za tebe šta najbolje je

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.