Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu dana poslije
Povratak na članak

Bebić potiče priče o povratku Ive Sanadera

Sanader se prvih pola godine od odlaska trudio ostati u javnosti i nadao se da će se vratiti na poziciju, no poslije pokušaja puča prijatelji su ga se odrekli, a animozitet građana još je narastao.

Komentari 19

OB
-obrisani-
01:13 01.07.2010.

A njih dvojica ko Kamičko i Muharko,

VL
PG
praseca gripa
00:13 03.07.2010.

Jasmina Popovic mlati k\'o Maksim po diviziji.Nije vrijedno citat. Tipicna mutikasa.

VL
OB
-obrisani-
23:19 30.06.2010.

Strava i uzas!!

VL
TO
tomislav71
23:19 30.06.2010.

Nikad više .Pinokio ne vraćaj se.

VL
OB
-obrisani-
05:15 01.07.2010.

:kada bi Sanader bilo procesuiran kaznenim postupkom za djela opceg kriminala i veleizdaje ,te kada bi ih se pravedno osudilo na dugogodisnji zatvor,ovi manji \"banditi\" bi brzo popadali,sve bi krenulo sistemom domina. ..e,kad bi... možemo govoriti o mafiji jer koliko koliko se stvar dešava u ovoj našoj državi da se šef sprti i pobjegne a onda ga neke budale pravadju a za to menjau apsoltno nikakvo pravo

VL
OB
-obrisani-
05:00 01.07.2010.

..Ima toga jos o ovom lopovo napisati... ali ne da mi se pisati o tome, jer neki ljudi ovdje su ionako ovce i treba im netko takav da ih sisa. Oni vole velike Hrvate. Ivo je tocno takav. Dosao je. Dosao je u Hrvatsku 92\' skoro kao i Prosinecki, doduse nije reklamirao carape u Beogradu, nego je dilao slike golih cura po Becu. Nisu ni on ni Prosinecki jadni znali da je u Hrvatskoj vec neko s*anje ili tocnije receno RAT... jadni su ovi koji takve lopove i izdajice jos dan danas podrzavaju...!!!!!!!!!!!!.

VL
HA
haman
09:15 01.07.2010.

hm hm...s lustigom na večeri? jel vam sad jasno zašto hrvatska vodi proizraelsku vanjsku politiku?

VL
SO
Somelier
09:31 01.07.2010.

\"Bebić potiče priče o povratku Ive Sanadera\" Gospođo Popović ne \"pakirati\" Barba Luki. Sramota od ovakovih \"novinara\"

VL
KU
kumajela
11:43 01.07.2010.

Otišo je, sarme jeo nije.

VL
KU
kumajela
11:45 01.07.2010.

Dobro se taj opekmezio. Da mi je znati je li išta utom šizofrenom ponašanju bilo istinito.

VL
DR
Dreamworks
13:20 01.07.2010.

I Bebić i Sanader su istok kova. I jedan i drugi su lopovi i treba ih što prije pred zid.

VL
MI
mitar
13:21 01.07.2010.

Kao sto se mala djeca plase sa pricom da ako ne budu dobri doci ce po njih babaroga.Hajde vise stara komunjaro u penziju

VL
SA
sargu123
13:33 01.07.2010.

Pa taj ne zna kad mu je jesti dosta , kakav povratak , ta dvojica bi skupa sa dvije trećine Vlade trebali u Remetincu završit . Gamad pokvarena lažljiva i kradljiva !

VL
PI
Pippo9
13:40 01.07.2010.

Nema ništa od Sanaderova povratka i to su samo podmetanja i izmišljotine

VL
OB
-obrisani-
17:11 01.07.2010.

.sanader i HDZ je izdao zemlju kada je najpotrebnije jednistvo i sloga, jer sad smo pred bankrotom. Od drzave je prije toga napravio mafijasko- poslovno-plemensku zajednicu koja je funcionirala na principu omerte. Za njega se vezu najvece pljacke u ovoj u ovoj zemlji zadnjih 5 godina od Kutle i Plive do Hypo banke. Opet bi malo kakio, a opet malo piskio i to po svima nama, jer smo jadni, primitivni, egoisticni, bahati i castohlepni. Jer najveci domoljubi si pokrali i opljackali ovu zemlju ; 1.ustasko-desnicarsko domoljubni hercegovci koji su je krali na plemenski nacin, 2.branitelji PTSP-ovci koji je nisu branili a sada ju pljackaju, jer niti jedan posten i castan covjek sebi nebi dopustio da ga proglase ludim, jedino neradnici, lopovi - hrvatska je prema statistici najludja zemlja na svijetu 3.politicka, drustvena i poslovna elita drustva koja je umjesto pomoci u segmentu kojim se bave, drzavu pljackali na sve moguce nacine ciju koordinaciju politike i mafije moze da posluzi i samoj cosa nostri.

VL
UT
utatica
18:09 01.07.2010.

nije lud da se vrati i trpi od glupih partizanki uvrede i ponižavanja tipa: pokaži raču od hoteleske sobe ili gdje ti je račun od sata dok istovremeno njihovi udbaši miijarde i izvlače iz državnih tvrtki,, kriminalci grade vile podod sljemenom bez dana staža, narod koji se da nahuškati na nečiji sat ili odijelo ne zaslužuje bolju vlast od crvenih kmera pa neka ih prcaju u bolesne mozgove, narod voli kad mu se laže kad mu kažu da nemaju pravo na povrat mirovine, kad ga uvjeravaju da dobro živi dok čeka u redu za kilu šećera i dok ima redukcije struje i grijanja.

VL
OB
-obrisani-
18:43 01.07.2010.

-Gotovo sam siguran, kada bi se željelo Sanadera strpati u zatvor, da bi se to moglo uciniti brzo i efikasno. Mnogi detalji, vezani uz njegovu imovinu su poznati. Zna se da je bio kao \" crkveni miš\", sirotinja, kada sekada se vratio iz Austrije u Hrvatsku. Zna se da je u Austriji imao dvije firme, otvorene na minimalan iznos, da su propale, da se bavio nekada davno, slanjem fotografija golišavih žena za nekadašnji list \"Start\". Zahvaljujuci dr.prof. Matvejevicu, zajedno sa suprugom je doktorirao u Austriji. Nakon toga, zaposlio se u Splitu, u kazalištu, a obzirom da su Tudjmanu nedostajali intelektualci, našao je mjesto u politici. Medutim, njegov financijski uspon, zapoceo je tek tada. Spominje se prva \"transakcija\" njegov posao oko dodjele kredita Kutli, iz Hypo banke-Austrija i njegov honorar od 900.000 DM. To se uspjelo zamagliti, pa je nastavio sa \"poslom\". Cijeli njegov rad, bio je vezan za državne službe. Sve što je legalno zaradio, lako se može izracunati. Sve njegove place se lako zbroje, kao i od supruge.Kada bi se to ucinilo, postalo bi bjelodano jasno, da njihov kapital, samo što se tice nekretnina, daleko nadmašuje sredstva sa kojim su raspolagali. Imovina roditelja bracnog para Sanader, bila je skromna, tako da od njih nisu imali koristi. Dakle, samo da postoji volja, Sanader bi promijenio okolinu. ...ALI .....POSLUSNA..JOCA....NECE....CEKA POVRATAK MESIJE...!!

VL
10
101lakeoswego
17:46 04.07.2010.

ludonja bebic a jos ludju serenader, koji je izdao gotovinu hehehehehehehe

VL
DU
Deleted user
14:41 05.07.2010.

kamocemo! samo desno orjentirani domoljubi mogu ovu zemlju izvući iz krize i rješiti se korova partizanskog i četničkog! Za dom! Alah je veliki!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.