Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U lošem stanju
Povratak na članak

Beba izbjeglica sa srčanom manom prebačena na liječenje u Zagreb

Mnogi od njih dolaze prehlađeni, s respiratornim problemima, upalama grla i drugim bolestima od kojih u ovim mjesecima obolijeva i domaće stanovništvo

Komentari 7

PA
pukovnik.aureliano
19:05 06.11.2015.

nedaj bože da dijete umre, jer bi dežurni liječnik i nekoliko sestara moglo biti izbodeno nožem, naime upravo to se dogodilo u jednoj Bavarskoj bolnici, no slučaj je brzo zataškan jer govoriti o tome je "politički nekorektno" ... mi takvee stvari moramo prihvatiti kao "kulturološke razlike"

VL
Avatar dras32
dras32
17:58 06.11.2015.

I sad nek mi još netko kaže da Hrvatska u danim okolnostima nije dobro riješila cijelu ovu situaciju, tranzit gore pa neka se Merkelica koja ih je i zvala nosi sa problemima. Što je alternativa? Žica na granici sa Srbijom pa da krenu na divlje preko Bosne, opet bi došli do HR ali koji bi to tek kaos bio.

VL
OS
osica
18:42 06.11.2015.

Napišite već nešto o nama, tko se rodio, imaju li roditelji za zbrinuti dijete, imaju li topao dom, jesu li oboljeli od silne borbe sa administarcijom kad je njihovo djete bolesno ili s manom. Dijete je jadno čije god bilo,, ali previše nas filate s njihovim problemima a imamo prek glave svojih. " Jesi li platio 70 Kn ovaj mjesec dopunsko, nisi jer ti prifalilo" , nema besplatne zdravstvene zaštite..........Plati ili ništa, imamo " manu u zdravstvu."

VL
TH
than
01:59 07.11.2015.

Nemam nista protiv ovoga, ali zasto mi imamo akcije u kojima skupljamo novce da bi se nasa djeca mogla lijeciti ?!?!? I zasto mi imamo masu ljudi bez onovnog zdravstvenog osiguranja ? A, da to trebam zahvaliti SDP-u i nesposobnimm politicarima. A, ako SDP-u pak nije nesto jasno neka samo vidi koliko ima zdravsvtvenih osiguranika, a koliko stanovnika. Ako su uopce savladali osnove matematike u sto sumnjam.

VL
PI
prava istina
16:29 11.11.2015.

treba i znati to da se liječnici trude da toj bebi pomognu i da ta beba na žalost plaće non stop, bez prestanka, da je naravno nemoguće da roditelji budu uz nju jer nema uvjeta da ostanu a ono bespomočno plaće. Zanima me da li se je ministar uopće zapitao kakvo je stanje te bebe i da li se može išta učiniti a da ta beba bude zbrinuta da u toj teškoj situaciji ne pati još više.

VL
PA
pukovnik.aureliano
19:12 06.11.2015.

postoji jako dobar vid na YT o tome tko zapravo stoji iza ove smišljene imigrantske politike ali ne smije se ni na koji način uputiti čitatelje VL na taj link, jer odmah budeš baniran (ta politika se zove agenda 21) ... vjerovatno sam opet baniran

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.