Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo odlazi novac?
Povratak na članak

BDSH nezadovoljna trenutnim predsjednikom Nedžadom Hodžićem

Prozivaju ga zbog netransparentnog trošenja novca, samovolje, privatizacije stranke, načina na koji komunicira s vodstvom stranke, zbog nesuradnje s bošnjačkim zajednicama.

Komentari 4

DA
Dagromis
21:20 22.11.2013.

Pa to je još jedan razlog zašto su mu Srbi dogovorno poslati anonimno pismo koje je onda drug Pupovac čitao u Saboru (i nije bio izbačen ?) !

VL
CV
crna vrana
21:41 22.11.2013.

Ovaj gospon osim što s Pupijem priređuje performanse u Saboru o navodnoj ugroženosti na temelju izmišljenih anonimki , vidm jako dobro kotira i u vlastitoj stranci. Ali izgleda da zna s proračunskom lovom , kao i Pupi. Strava !

VL
SA
santos008
21:34 22.11.2013.

Popavac zna cirilicu

VL
DU
Deleted user
12:29 23.11.2013.

Neka se sad bistromni Nedžad za zaštitu obrati svomu velikom i osvjedočenom zaštitniku Pupovcu, najvećem prijatelju Bošnjaka u Hrvatskoj, BIH i "regionu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.