Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

BDSH nezadovoljna trenutnim predsjednikom Nedžadom Hodžićem

Prozivaju ga zbog netransparentnog trošenja novca, samovolje, privatizacije stranke, načina na koji komunicira s vodstvom stranke, zbog nesuradnje s bošnjačkim zajednicama.
22. studenoga 2013. u 21:11 4 komentara 1044 prikaza
nedžad hodžić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Glavni odbor Bošnjačke demokratske stranku Hrvatske nezadovoljan je aktualnim predsjednikom stranke i saborskim zastupnikom Nedžadom Hodžićem. Prozivaju ga zbog netransparentnog trošenja novca, samovolje, privatizacije stranke, načina na koji komunicira s vodstvom stranke, zbog nesuradnje s bošnjačkim zajednicama. Sumnja se i u nenamjensko trošenje stranačkog novca, pa je jedan od članova Hodžića kazneno prijavio Državnom odvjetništvu u Rijeci.

- Nitko ne zna na što novac odlazi, a kamoli kako je utrošio 320 tisuća kuna koliko kao saborski zastupnik ima na raspolaganju, jer o tome ne postoje nikakva izvješća - kazao je Faruk Kurić, predsjednik Glavnog odbora BDSH i najavio da će Glavni odbor 15. prosinca sazvati izvanrednu Skupštinu u Sisku kada će predložiti novog kandidata za predsjednika, jer je dvotrećinskom odlukom Glavni odbor BDSH Hodžiću izglasao nepovjerenje. Kurić tvrdi da je stranka, zbog toga što Hodžić nije na vrijeme i u zakonskom roku predao izvješće o financiranju, kažnjena s 118 tisuća kuna.

>>Hrvati i Bošnjaci ne mogu se dogovoriti

Ivo Žinić
Politički kraj još jednog HDZ-ovca
Žinić gubi kuću koju mu je ‘darovala’ država?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • Dagromis:

    Pa to je još jedan razlog zašto su mu Srbi dogovorno poslati anonimno pismo koje je onda drug Pupovac čitao u Saboru (i nije bio izbačen ?) !

  • crna vrana:

    Ovaj gospon osim što s Pupijem priređuje performanse u Saboru o navodnoj ugroženosti na temelju izmišljenih anonimki , vidm jako dobro kotira i u vlastitoj stranci. Ali izgleda da zna s proračunskom lovom , kao i Pupi. Strava !

  • santos008:

    Popavac zna cirilicu