Naslovnica Vijesti Svijet

BBC o Elizabeti Mađarević: 'Incident je osramotio Hrvatsku'

BBC piše kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dala podršku poruci koju je poslao ministar tvivajući kako diplomati služe svojoj zemlji i kako se trebaju ponašati prikladno tome.
20. kolovoza 2019. u 14:04 60 komentara 2484 prikaza
Elizabeta Mađarević i komentar
Foto: Screenshot: Facebook

Nakon što su vijest o hrvatskoj diplomatkinji Elizabeti Mađarević i njezinim rasističkim i ksenofobičnim statusima na društvenim medijima prenijeli njemački mediji, vijest je prenio i britanski BBC. 

Goran Grlić Radman na konferenciji o suspenziji Elizabete Mađarević MINISTAR O SLUČAJU DIPLOMATKINJE Grlić Radman: 'Nema govora o hakiranju, Hrvatskoj je nanesena šteta'

Navode kako je incident osramotio Hrvatsku, najmlađu članicu Europske unije koja preuzima predsjedanje od iduće godine. 

U članku stoji kako je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman odbio opravdanje diplomatkinje da joj je profil hakiran, te je naglasio kako diplomati nikada nisu privatne osobe.  

Elizabeta Mađarević i komentar | Autor : Screenshot: Facebook Foto: Screenshot: Facebook

BBC piše kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dala podršku poruci koju je poslao ministar tvivajući kako diplomati služe svojoj zemlji i kako se trebaju ponašati prikladno tome. 

Na kraju članka navodi se kako je hrvatska policija kritizirana zbog njihovog ponašanja prema migrantima, te kako su napravili priču prošlog mjeseca o ilegalnom vraćanju migranata u susjednu Bosnu. 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • angeorafael123:

  Polit biro BBC a ili sluge Rošilda.Prozirni ste sotonisti isto kao i s onom crnom misom u Americi na otvorenom.Niste nas uništili niti Komunizmom niti fašizmom,pa nećete niti s bojicama niti azilantima.Vrijeđe zla ističe i vraćate se u dubinu.

 • Avatar Vukomerec
  Vukomerec:

  Osramotio ju je u očima globalista. U očima Europljana pojavio se tračak nade zahvaljujući Hrvatskoj.

 • brojevi:

  Mislim da se sa gosp. Elizabetom slaže večina građana EU-e. Ostatak istih ne poznaje povijest propasti velikih državnih sustava pa će, kao i do sada oni biti glavni uzrok moguče propasti Unije. Merkelica je neshvatljivo nepromišljeno pokrenula lavinu imigranata i ... prikaži još! kao takva zaslužuje malo žešću kritiku od one gosp. Mađarević.