Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NAKON UTAKMICE

BBB napali studente u Studentskom domu "Stjepan Radić" na Savi?

Robert Anić/Pixsell
06.12.2021.
u 00:14

Nekoliko sati nakon derbija u Maksimiru u kojem je Hajduk pobijedio Dinamo s rezultatom 2:0, dogodio se incident u Studentskom domu "Stjepan Radić" na Savi. 

Oko 22 sata stiglo je više dojava o upadu navijačke skupine Bad Blue Boys u prostore u studentskog doma. Navodno su napali studente.

Reagirala je policija koja je izgleda bila spremna na takvu situaciju. Jutarnji list javlja da se nagađa kako je više osoba uhićeno. 

 

Komentara 40

MR
mrkvax
07:33 06.12.2021.

Nisu napali studente nego torcidaše koji su ih provocirali a kasnije se sakrili u Studentski dom...

MR
mrkvax
07:41 06.12.2021.

Prvo provociraju a onda se skrivaju po domovima poput tetkica-dobro pa nisu zbrisali u dom umirovljenika...

VE
VelikiPerica
08:50 06.12.2021.

Na sjeveru se proširila vijest da je većina studenata navijača Hajduka necijepljena pa su decki isli provjeriti tu informaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije