Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka
Povratak na članak

Bavarci sve jače stišću Merkel: do ožujka sredite migrante

Kancelarka odgovara kritičarima: Ostajem pri svojim stavovima

Komentari 13

Avatar Lutkica
Lutkica
19:02 19.01.2016.

stisnite Merkelicu, prije nego što nas počnu stiskati sjevernoafrikanci po bazenima i plažama

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:56 19.01.2016.

Pod hitno ih poceti vracati u svoje zemlje ili susjedne naftom bogate Arapske monarhije koje su izbjeglicku krizu I izazvale. Zasto bi Njemacka placala Americko-Tursko-Katarsko-Saudijsko-Izraelsko rusenje rezima koji im nisu po mjeri na bliskom istoku. Jest da je Njemacka okupirana od 1945 godine medjutim s bliskim istokom nema nikakve veze, cak su im I Rusi 1989 oprostili agresiju na bivsi SSSR pa je vrijeme da ih I "saveznici" puste na miru s obzirom da ih vec 90 godina pljackaju od 1919 i Versaille-skog nameta.

VL
KI
kit1772
21:25 19.01.2016.

Eto citava glupost merkel I njoj slicnih je sazeta u jednoj recenici.. drzave iz kojih su ovi dosli ih ne zele nazad. Pa cak I da zele ovi "jadnici" se odmah pozivaju na zenevsku konvenciju pa ih ne mogu vracati nazad koliko god im odbijali vize. Mazanje ociju javnosti. Njemacka je samo.prosle godine imala preko 200 000 odbijenih koje jos nisu izbacili. Mislim sprdnha od zakona kojima su kriminalci zasticeni. Zato im se smiju u lice. Zato hrv mora da zatvara granice jer postacete I vi ruglo sa svakakvim sljamom

VL
LU
Luka1710
17:48 19.01.2016.

Da gospođa Merkel nije podržavala SAD-ove ciljeve destabilizacije afričkih i azijskih zemalja, do ovoga ne bi došlo. Ali, naravno, nije EU u interesu da neke države budu neovisne i slobodne od MMF-a i da imaju velike prihode od nafte i plina. Tko god se ovdje protivi prihvaćanju izbjeglica, sjetite se samo kada je Hrvatska ušla u NATO, podržavaju li naše vlade NATO ili žele izaći iz njega? Samim glasom za HDZ ili SDP i vi podržavate NATO politiku i zapravo oduzimate život građanima azijskih i afričkih zemalja.

VL
ZI
zimerman
18:23 19.01.2016.

Za sve je kriva politika multi -kulturalizacije koju je u Europi zapocela politicka ljevica krajem 70 tih .To su vrlo vijesto iskoristili islamisti iz Saudijske Arabije , koji su ivestirali bilione I bilione dolara da bi islamizirali Europu a takodjeodje I SAD. Sve ide u korist islamista koji svoje ciljeve ostvaruju 10 puta brze I efikasnije nego sto su I sami predvidili

VL
Avatar Delije89
Delije89
12:02 20.01.2016.

Pocetak raspadanja EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.