Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužba o suradnji

Bauk o Karamarku i Manoliću: Ni prvi ni zadnji put da se s bivšim šefom netko svađa

bauk
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.06.2015.
u 15:07

Bude li došlo do sudskog postupka, to će biti zanimljivo gledati, kazao je Manolić

SDP-ov Arsen Bauk osvrnuo se danas na najavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da će tužiti Josipa Manolića koji ga je optužio kako je surađivao s UDB-om te ustvrdio da se ne želi uvlačiti u tu priču jer se to dogodilo "davno prije nego što se počeo baviti politikom".

– Tu ide riječ na riječ. Bude li došlo do sudskog postupka, to će biti zanimljivo gledati. Ni prvi ni zadnji put da se s bivšim šefom netko svađa. Mislim da će građani o tome odlučivati na osnovu onoga što su čuli, pa bi politički bilo oportuno da vjerujem jednom od njih. Ali, kao što sam rekao, nema potrebe se u to uvlačiti, to je bilo davno prije nego što sam se ja počeo baviti politikom. Ne znam koje dokaze imaju jedan ili drugi o tome što se jest ili nije događalo prije 30 godina. Nema potrebe da dolijevam ulje na vatru – kratko je komentirao ministar uprave Bauk.

>> 'Tužit ću Manolića, a svjedočit će ljudi koji su me obrađivali'

Vjerujete li optužbi Manolića da je Karamarko radio za Udbu?

Ključne riječi

Komentara 66

KL
Klarahrv
15:32 09.06.2015.

Sta ima novo u vezi privatizacije Croatia osiguranja druze Arsenije? Ovo u vezi izjave Manolica Hrvate ne zanima to su tracevi.

MB
marin.barisic
15:44 09.06.2015.

Arsene smrade komunistički!

TT
tik tak
15:40 09.06.2015.

Ponovo je udba angažirala nadam se i posljednji put ovog vampira. Treba ovo pod hitno zakopati da ne zagađuje okoliš..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije