Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vitez tame

Batman policiji predao traženog zlikovca

batman
nadzorne kamere
04.03.2013.
u 14:20

Maskirani junak ušetao se u policijsku postaju i pravdi predao zloglasnog kriminalca za kojim već dugo neuspješno traga jorkširska policija

Batman, odnosno muškarac odjeven poput popularnog strip-junaka, uhitio je traženog kriminalca i predao ga organima reda u engleskom gradu Bradfordu. Iznenađeni policajci nisu mu se stigli ni zahvaliti niti su mu uspjeli zapisati ime prije nego što je nestao u gustoj jorkširskoj magli. Ovaj se događaj zbio u ranim satima 25. veljače, ali pojedinosti i snimka nadzorne kamere tek su danas procurili u javnost.

– Muškarac je bio prerušen u Batmana – izjavio je glasnogovornik policije u zapadnom Yorkshireu. No, policija je sasvim sigurna u identitet uhićenika. Riječ je o 27-godišnjaku kojeg se dovodi u vezu s nizom kriminalnih djela počinjenih u zapadnom Yorkshireu.

"Batman" se u posljednje vrijeme često pojavljuje na raznim stranama svijeta. Prometna policija u američkom gradu Montgomeryju krajem prošlog mjeseca zaustavila je izvjesnog gospodina Robinsona dok se, od glave do pete odjeven u Batmanov kostim, ulicama vozio u svom Batmobilu. Zoltan Kohari proslavio je pak sebe i slovački grad Dunajsku Srijedu jer svakodnevno, prerušen u spomenutog strip-junaka, patrolira gradom i svoje sugrađane štiti od svakog kriminala. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odbio se pak zimus ponašati kao Batman i rukama loviti pahulje snijega u zraku.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:47 04.03.2013.

Batmane, dođi u Hrvatsku što prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije