Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pusić Vs. Čačić

Batinić: Čačiću 
i njegovima želimo sreću, ali neće uspjeti

Batinić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
14.03.2014.
u 12:45

HNS je jedinstven, a izlasci iz stranke izolirani slučajevi koje nipošto ne gledamo katastrofično – tvrdi član Predsjedništva M. Batinić

Predstavu koju su Radimiru Čačiću lojalni članovi HNS-a priredili u srijedu u Varaždinu, kada su ispred novinara na stol bacili hrpu članskih iskaznica tvrdeći da još 160 članova napušta stranku, žestoko su jučer osudili u središnjici HNS-a. Svoje dojučerašnje kolege optužuju za prijevaru!

– Imamo puno dojava od naših članova da neki bivši članovi i njihovi bliski rođaci obilaze članstvo lažno predstavljajući svrhu prikupljanja članskih iskaznica radi zamjene novim iskaznicama. Naravno, kako jedan dio članova nije znao o čemu se radi, nasjeo je na ovu protupravnu radnju i na njihovu prijevaru te su dali svoje članske iskaznice radi zamjene novima – tvrdi član predsjedništva HNS-a Milorad Batinić. Komentirao je i tvrdnje saborske zastupnice Natalije Martinčević, koja je nedavno izbačena iz HNS-a, da je stranku već napustilo oko tisuću članova samo u Varaždinskoj županiji.

– U HNS-u ima gotovo 44.000 članova, a u Varaždinskoj županiji više od 10 tisuća i na te smo brojke jako ponosni, jer tako veliku organizaciju zasigurno ne bi bilo moguće izgraditi da nije postojao kvalitetan sustav i da je sve bilo bazirano na nekoliko ljudi. U tako mnogobrojnoj organizaciji dolasci i odlasci članstva svakodnevna su pojava, a izlazak iz stranke nekoliko pojedinaca nipošto nije pokazatelj trenda. Štoviše, od Čačićeva isključenja iz stranke u stranku se učlanilo 948 novih članova. U Varaždinskoj su županiji ispisana ukupno 24 člana, dok su 33 upisana, a u gradu Varaždinu 16 ih je ispisano, a 12 upisano. Stranka je jedinstvena, a dosadašnji izlasci iz stranke izolirani slučajevi koje nipošto ne gledamo katastrofično kao što bi neki željeli da bude. Sve su ostalo medijska podmetanja – rekao je Batinić. Čačiću i ostalima želi “svu sreću” u novoj stranci, ali ne vjeruje u njihov uspjeh.

>> HNS: Žalimo što HDZ ne uviđa da žene moraju biti ravnopravne

Komentara 2

LE
LeonardS
13:48 14.03.2014.

ja im želim da skupa sa vicomanom sjednu na klupu, zna se koju

NV
novo vriijeme
13:28 14.03.2014.

Čačić je sto puta manje štetan od Vesne Pusić. Uostalom ta bolesno ambiciozna Pusić nemoralna osoba koja čeka da ode Čačić u zatvor da sjedne za šefa stranke. Tko kaže da mu ona nije sredila zatvor i onemogućila program privatnoo javnog partnerstva. Ona mi je sumnjiva , vanjski poslovi , tajne službe u misijama, Mesićev uzdanik na predsjedničkim izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije