Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćno spašavanje

Barku i moreplovce jaki vjetar odnio prema Cresu

barka (1)
Grgo Jelavic/PIXSELL
08.04.2013.
u 12:35

Odmah po dojavi, iz riječke luke isplovilo je plovilo postaje pomorske policije Rijeka i nakon dvadesetak minuta posada je u moru u pravcu Cresa uočila drvenu barku za kojom su tragali.

Riječki pomorski policajci ovoga su vikenda imali uspješnu akciju spašavanja na moru. U noći na nedjelju, oko 1 sat, policija je zaprimila dojavu Centra traganja i spašavanja na moru da se oko 1,5 nautičkih milja od ušća Rječine prema Cresu nalazi drvena barka s dvije osobe.

Odmah po dojavi iz riječke luke isplovilo je plovilo Postaje pomorske policije Rijeka i nakon dvadesetak minuta posada je u moru u pravcu Cresa uočila drvenu barku za kojom su tragali. Na barci su bili 37 godišnjak i 38 godišnjakinja, oboje s područja Viškova. Utvrđeno je kako im je otkazao motor na barci te su nošeni jakim vjetrom otplutali u pravcu Cresa. Srećom, nisu bili ozlijeđeni. Barka je dotegljena u riječku luku.

>> Zbog bure i valova nasukale se jedrilica i jahta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije