Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Fimi media

Barišićevi odvjetnici zaradili kazne od 5000 kuna

fimi media (1)
Marko Lukunić/Pixsell
07.05.2013.
u 09:51

Barišić je predsjednici sudskog vijeća Ivani Ćalić kazao kako njegov odvjetnik Ante Madunić ima rasparavu na Vrhovnom sudu te da je na današnje ročište trebala doći njegova zamjena.

Iako se svjedok Miroslav Kovačević pojavio na današnjem ročištu na suđenju u aferi Fimi media, rasprava je odgođena jer se na sudu nisu pojavili  Ante Madunić i Rajko Mlinarić, odvjetnici Mladena Barišića.

Barišić je predsjednici sudskog vijeća Ivani Ćalić kazao kako njegov odvjetnik Ante Madunić ima rasparavu na Vrhovnom sudu te da je na današnje ročište trebala doći njegova zamjena. No, kako sud nikakvu obavijest o tome prije početka rasprave nije dobio, sutkinja je dvojicu Barišićevih odvjetnika kaznila s po 5000 kuna koliko stoje troškovi odgode rasprave.

Inače, dosada su zbog različitih razloga, ne dolazaka na raspravu, ili stava suda da je riječ o odugovlačenju postupka, novčanim kaznama od  5000 kuna kažnjeni Sanaderovi odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, HDZ-ov odvjetnik Davorin Budin te Ivica Kirin bivši ministar policije, koji je trebao biti svjedok.

Suđenje se treba nastaviti sutra kada bi trebao svjedočiti Tiomislav Dragičević.

>>'Sanader je nedjeljom išao na misu, a ne na kavu s Barišićem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije