Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLOKADA VIŠE OD 2 GODINE
Povratak na članak

Barikade na Trgu sv. Marka služe kulturi straha, a ne sigurnosti

Jedan od najljepših zagrebačkih trgova na kojem su sjedišta izvršne i zakonodavne vlasti već je gotovo dvije i pol godine nedostupan građanima

Komentari 3

TM
trade_mark
13:59 30.03.2023.

ako je andrej tako dobar, voljen i sposoban, zašto se boji vlastitog naroda? ZAŠTO??

VL
S1
Soba.1234
13:53 30.03.2023.

Sramota je da u 21om stoljeću, mali "Bogovi" iz Vlade, brane slobodu kretanja po trgu Sv.Marka! Kao prvo, trebaju iseliti iz, trenutno korištenih prostora! Cijeli Gornji Grad je podređen njihovim iživljavanjima! Ne znam do kad će hrvatski narod trpiti, ništa drugo, doli teror dotičnih? Velika većina gostiju dolazi na aerodrom i onda kordoni policijske pratnje blokiraju grad. Oko aerodroma ima dovoljno hotela, konferencijskih dvorana itd. , pa neka lijepo idu tamo i borave tamo. Nikome neće faliti u gradu.

VL
Avatar Behemot
Behemot
14:47 30.03.2023.

AP-u ne trebaju barikade, njemu trebaju dvojnici kao svakom diktatoru kojeg narod mrzi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.